SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Proje Semineri Başladı

A- A+ PAYLAŞ
TOSYÖV ve MKAPGD tarafından ortaklaşa düzenlenen "Proje Yazma Semineri" başladı.
 
3-5 Ağustos günlerinde yapılacağı bildirilen seminerin ilk günü ile ilgili olarak organizasyondan basına şu bilgi verildi:
 
"TOSYÖV Malatya Destekleme Derneği ve Malatya Kaysı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği işbirliğinde düzenlenen “Proje Yazma Semineri” ne Malatya Belediyesi, İlçe ve Belde Belediyeleri, KOBİ’ler,  kamu ve  özel kuruluşların temsilcileri katıldı. Avşar Otel’de sınırlı sayıda katılımcı için düzenlene seminer Proje Koordinatörü Asuman Tongarlak tarafından sunuldu. AB Destek Programları ve Kalkınma Ajansları proje çağrılarına uygun proje hazırlama konusunda uygulamalı sunulan  seminerin açılışında konuşan TOSYÖV Proje Koordinatörü Cüneyt Örkmez Malatya’nın potansiyellerini harekete geçirmede proje kültürünün yaygınlaştırılmasının  önemli rolü olacağına bu açıdan bakıldığında bu seminerin proje yazma konusunda katılımcıları cesaretlendireceğine inandıklarını söyledi. TOSYÖV Malatya Destekleme Derneği Başkanı Osman Avşar’da konuşmasında ramazan ve yaz sıcağına rağmen katılımın ve ilginin kendilerini memnun ettiğini, TOSYÖV olarak Malatya için benzer eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi. Toplantının organizasyonun da ve katılımın sağlanmasında önemli desteği olan Malatya Kayısı Araştırtma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğuk Pınar ise etkinlikle ilgili açıklamasında, Sivil toplum kuruluşları olarak insan kaynağının yetiştirilmesine ve eğitim faaliyetlerine Malatya’da çok fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, bu anlamda dernek olarak yapmış oldukları çalışmaları destekleyen ve katılan kişi ve kurumlara göstermiş oldukları, duyarlılıkları ve ilgileri için teşekkürü borç bildiklerini ifade etti. 
 
Eğitimler sonunda katılımcılara bir katılım başarı belgesi verilecek." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız