SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Proje Son Aşamaya Getirildi'

0
Güncellendi - 2021-01-21 20:36:18
'Proje Son Aşamaya Getirildi'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’nin çehresinin değiştirecek olan vizyon projelerin başında yer alan Derme Deresi Islah Projesi’nin büyük bir kısmını 2021 yılı içerisinde tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü M.Yaşar Karataş ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte türkülere konu olmuş Derme Deresi’nin Islah Projesi 2.etap çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. 1 ve 2.etap çalışmalarının birleştirilmesiyle birlikte ilçenin çehresini değiştirecek olan projenin büyük bir kısmını tamamlayarak 2021 yılında hizmete sunmayı hedeflediklerini belirten Başkan Güder, projeyi çok önemsediklerini ve Battalgazi’nin gelişiminin önündeki engelleri tek tek kaldırdıklarını belirtti.

“GÜZEL BİR PROJE BATTALGAZİ’DE HAYATA GEÇİYOR”

2021 yılı içinde Battalgazi Belediyesi ile birlikte yapılması gereken yatırımları hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü M.Yaşar Karataş, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak Battalgazi il sınırları içerisinde yapılacak olan yatırımları değerlendirmek üzere Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile bir araya geldik, istişarede bulunduk. Güzel bir proje Battalgazi’de hayata geçiyor. Battalgazi Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından yapılan Derme Deresi Islah Projesi’nde MASKİ olarak bizimde yapmamız gereken bazı çalışmalar var. 2021 yılı sezonunun içerisinde Battalgazi Belediyemiz ile birlikte yapılması gereken yatırımları hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Daha sonra Battalgazi Belediye’mizin yapacağı rekreasyon alanı ile alakalı çalışmalarının da önünü açmış olacağız. Misafirperverliğinden ötürü başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalar Battalgazi’mize ve bölgeye şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“BATTALGAZİ’MİZİN HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR”

Derme Deresi Projesi’nin Battalgazi’nin gelişiminde önemli rol oynayacağının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, şunları söyledi: “Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Karataş ile birlikte özellikle alt yapı ile ilgili yapılacak olan çalışmalar noktasında bölgemizi gezerek, istişarelerde bulunuyoruz. Özellikle Derme Deresi’nin ıslahını yaparken MASKİ Genel Müdürümüz ve mühendis arkadaşlarımızla buradaki çalışma sürecini değerlendirdik. Özellikle Derme Deresi’nin ıslahı ve alt yapısı yapıldı. Üst yapısının da proje çalışmasını arkadaşlarımız son aşamaya getirdiler. Proje çalışması bitince Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımıza başlayacağız. Prestij projemizin büyük bir kısmını 2021 yılında tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. İlçemizin gelişiminin önündeki engelleri tek tek kaldırıyoruz. İlçemiz her geçen gün gelişiyor, güzelleşiyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, bölgemizde yaklaşık 50 yıllık olan yer altı borularının kısa sürede değişimini gerçekleştirdi. İnşallah Battalgazi’miz alt ve üst yapısı ile bölgede yaşayan insanımızın yaşamını kolaylaştırmak adına elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan başta olmak üzere Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ömer (3 yıl önce)
    Arkadaş ya artık millete gına geldi. Belediyeler aynı yerleri vekilleri gezdirerek hepsini ayrı ayrı icraat gibi bültenlerle millete sunmaktan vaz geçsinler. Belediye temel inşaatı kaç kez bülten oldu. Dere kaç kez bülten oldu. Aynı şeyleri her ay düzenli bir şekilde çalışma diye sunmaktan vazgeçin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Osman Güder Șehit Fevzi gibi bir bölgeyi halkında desteği ve rızasıyla orta yolu bularak dönüștürmeyi bașarırsa Malatya da orta vadede en büyuk beledeyecilik ișini yapmıș olacak..Çünkü buyuksehir ve Yeșilyurt Belediyeleri hala peyzaj makyaj belediyeciliğinin dıșına çıkamadı..Mehmet Çīnar belediye binası yapmanın peșine düștüğü kadar Melekbaba Kiltepe nin dönüșümüne vakit harcasaydı bir İZ bırakabilirdi..Selahattin Gürkan Battalgazi belediye baskanıyken kaç kare taștepeye șehit fevziye uğradı!!Buyuksehir belediye baskaninin koca cevreyolu altiyla ilgili plani projesi ne!!Fuzulide asfalt kernekte yeniden düzenleme parklari yeniden düzenlemenin peșinde..Malatya zaman kaybediyor..Selahattin Gürkan bekleneni tahmin edileni karșılayamadı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozalper mah.aliya sokak kaldırımın bisiklet yolu 10 yıldır Kumla duruyor.ne başkanlar geldi geçti.Kerneke Truva atının bir şey ifade etmediği yıllar sonra anlaşıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Derme deresi ıslahı nedir başkanım yaa.daha vizyon projeler ile anılsın battalgazi.altı üstü kanal,sulama kanalı.geldin derme deresi,gidecen derme deresi..
    0
    0
    Yanıtla