SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Proje Üreteceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Çakır, katılımcı yönetim anlayışı, kent bilgi sistemi, e- belediyecilik, Stratejik Araştırma ve Geliştirme Merkezi başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Şeyhbayram mahallesi mahalle toplantısı
Mahalle toplantısına Milletvekilleri Mehmet Şahin, M. Mücahid Fındıklı, İl başkan yardımcısı H.Bayram Yılmaz, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve encümen adayları katıldı.

Toplantıya katılan gençler başbakan Erdoğan’ın sürekli söylediği “beraber yürüdük, biz bu yollarda” şarkısını söyleyerek, Ahmet Çakır’a destek verdiler. Ahmet Çakır’ın duygulu anlar yaşadığı ortamda Allah sevdiği kullarını sizlere de sevdirirmiş, inşallah sizlerde başbakanımızı sevdiğiniz gibi bizleri de seversiniz dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; Biz bu hizmete talip olurken millete efendilik yapmak için değil, bilakis milletimizin duasını almak, hayır dua ile yad edilecek hizmetler icra etmek, projeler üretmek için aday olduk. Biz sizin desteğinizle iş başına gelecek ve yarınların Malatya’sını sizlerle inşa edeceğiz. Mahalle mahalle sorunları birinci ağızdan muhtarlarımızdan, sizlerden öğrenerek notlarımızı alıyoruz. Öncelik sırasına göre yapılacak çalışmaları gerçekleştireceğiz. Sorunların farkında olan bu ekibimiz, sizlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, teşkilatıyla, milletvekilleriyle, bir güç birliği içinde projelerini bir bir hayata geçirecektir.

İlk olarak idari yapılanma alanında yapacağımız çalışmalarla; Etkin ve verimli bir yönetim anlayışıyla vizyon sahibi, yetkiyi paylaşan, gerektiğinde risk almaktan çekinmeyen, yenilik ve değişikliğe açık ekip çalışmasına yönelmiş, kalite odaklı bir sistem uygulanacaktır.

İdari yapılanma anlayışımız, katılımcı yönetim anlayışı, kent bilgi sistemi, E- belediyecilik anlayışı, stratejik araştırma ve geliştirme merkezi, proje geliştirme merkezi, süper hizmet masaları, alternatif kaynakların geliştirilmesi gibi idari yapılanma çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. İlk yapacağımız idari alandaki bu değişiklikler bu yapılanmalar, sistemli ve verimli bir sonuç almamızı hayata geçirmiş olacak.

* Darendeliler yardımlaşma ve dayanışma derneği toplantısı
Dün akşam Çırağan düğün salonunda gerçekleştirilen Darendeliler yardımlaşma ve dayanışma derneğinin hazırladığı kaynaşma gecesi yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Çok sayıda Darendelinin katıldığı gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Beş yılda beş yıldızlı bir Malatya sloganıyla yola çıkan hemşerileri Ahmet Çakır’a başarı dilekleri ve destek mesajları iletildi.

Ahmet Çakır konuşmasında; Hemşerileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ahmet Çakır, güzel işlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek kazandırır. Bizim anlayışımızda “yaratılanı yaratandan ötürü severiz” ilkesi vardır. İnsan ölür, eseri kalır, mantığıyla hareket ederek, yapacağımız çalışmalarda eser bırakmak için gayret edeceğiz dedi. Çakır daha sonra çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız