SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Proje Uygulama Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:30:28
Proje Uygulama Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2013 Yılı Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanan projeler için sözleşme öncesinde proje uygulama eğitimi verildi. 

Fırat Kalkınma Ajansı seminer salonunda gerçekleştirilen eğitimde 2013 Yılı Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanan yatırımcılarla, projelerin hayata geçirilmesi ve ajans desteğinin genel kullanım ilkeleri hakkında Fırat Kalkınma Ajansı İzleme Değerlendirme Birimi Başkanı Aytekin Dursun tarafından yararlanıcı adayları bilgilendirildi. Mali Destek Programları sonucunda başarılı projelere tahsis edilecek toplam tutarın yaklaşık 4,3 Milyon TL olduğu, eş finansmanlarla birlikte yaklaşık 8,5 Milyon TL tutarında yatırımın gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Programda ayrıca İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Teknoloji Transfer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Bünyamin Akdemir tarafından olası üniversite sanayi işbirlikleri hakkında da bilgi verildi.

Destek almaya hak kazanan proje sahiplerinin sözleşme imzalamaması halinde yedek listede yer alan proje sahiplerine ajans tarafından çağrı yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız