SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Proje Yarışması Sonuçlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da mesleki teknik okullar arasında düzenlenen proje tabanlı beceri yarışması sonuçları açıklandı.

Atatürk Kız Meslek Lisesi Salonu'nda düzenlenen mesleki teknik okullar arasında düzenlenen proje tabanlı beceri yarışması sonunda, sağlık hizmetleri grubunda ateş kaydı ve hasta takibi projesini yapan Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, çevre temizliği ve arıtma projesi ile Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, hayat ışığı projesi ile Doğanşehir Vaizoğulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ise üçüncü oldu. Işıklı tansiyon aleti projesi ile Doğanşehir Vaizoğulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi mansiyon ödülü aldı.

Tasarım ve uygulama hizmetleri grubunda ise, bebek bakıcısı projesi ile Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, hayvanlarla ilgili diğinek projesiyle Hasan Akbudak İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci ve okul öncesi eğitimle ilgili Elimle gördüğüm dünyam isimli proje ile Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi üçüncü oldu. Bu dalda sürpriz oyuncaklar isimli projesi ile Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi mansiyon ödülünü aldı.

Bilgi ve iletişim grubunda da menu park porjesi ile Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, gaz perisi projesi ile Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, akıllı kapı projesi ile Hasan Akbudak İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu. Bu dalda, bilgisayar kontrollü ev otomasyonu projesi ile Yazıhan Durucasu Abdurrahman Serttaş Çok Programlı Lisesi de mansiyon ödülünü aldı.

Turizm hizmetleri grubunda kayısı çubukları projesi ile Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinci, yemek çeşidi üretimi çek çığ projesi ile Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci ve kayısı kadayıf topları projesi ile Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi üçüncü oldu.
Bu dalda, resepsiyonda misafirlere işlem yapma kolaylığı porjesi ile Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mansiyon ödülünü aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız