SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:23
Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından gerçekleştirilen 'Proje Yazma Eğitimleri'nin tamamlandığı bildirildi. 

Fırat Kalkınma Ajansı, "İhracat ve Yenilikçilik" ile "Yerelde Ekonomik Gelişme" mali destek programları kapsamında sağlayacağı 13 milyon lira hibe desteğinden yararlanmak üzere, proje hazırlayacak potansiyel başvuru sahiplerine yönelik TRB1 Bölgesi illerinde, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Malatya ajans uzmanları tarafından, "Proje Yazma Eğitimleri" verdi.

Eğitimlere illerde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, birlikler, yeni girişimci adayları ve kooperatif temsilcileri katıldı. Eğitimlerin başında bir konuşma yapan FKA Program Yönetim Birimi Başkanı Serdar Bayram, proje yazma eğitimlerinin amacının, bölgeden gelecek proje sayısını ve proje başarı düzeyini artırmak olduğunu ifade ederek, istatistiklerin bu eğitimlere katılanların proje hazırlama konusunda daha başarılı olduğunu gösterdiğini belirtti. Bayram, ajans tarafından verilen eğitimin içerik olarak kendi destek programları yanında ulusal ve uluslararası diğer hibe kuruluşlarına sunulacak projeler için de önemli katkı sunduğunu vurguladı.

Eğitimlerin ilk bölümünde ajans uzmanlarınca proje kavramı, mantıksal çerçeve analizi ve başvuru formunun hazırlanmasına ilişkin açıklamalar yapılırken, ikinci bölümde ise yine ajans uzmanlarınca, proje bütçesinin hazırlanması hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. 

FKA tarafından yapılan açıklamada, "Programlar ile ilgili ayrıntılı bilgilere http://www.fka.org.tr/PYB/ adresinden ulaşabilirsiniz" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız