SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projede WC Niye Yok?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:48:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Vilayet Parkı Projesinde WC ve lavabonun bulunmadığını belirterek, "Bu projenin yeniden gözden geçirilerek WC ile lavabonun projeye dahil edilmesini arzu ediyoruz” dedi.

ESKKK Başkanı Ali Evren, bu parkın Malatya’ya yakışır bir park olmasını istediklerini ifade ederek,"6 yıl önce yaptığımız girişimlerimiz neticesinde Malatya Belediyesi ve o dönemin Defterdarlığı arasında bir protokol yapılarak ve projesi çizilerek onaylandı. İhaleye çıkarılmak üzere iken ağaçların bazılarının kesilmesi nedeni ile o dönem durduruldu. Bu da ayrı bir dertti. Ağaçlar kesilmesin duvarlar yıkılmasın peki caddeler ve sokakların düzenlenmesi nasıl yapılacaktır?” diye sordu.

Evren,“Nihayet Anıtlar Kurulu tarafından çizilen vilayet parkı projesine başlandı. Proje halka açık çevre düzenlenmesi yolları, kaldırımlar ile içinde oturma grupları gezi alanı güzel bir park olmasını bekliyoruz. Ancak aldığımız bilgiye göre proje içinde WC ve lavabo bulunmamaktadı. Halkın çok yoğun olduğu Vilayet parkı civarında, otobüs ve minibüs duraklarının bulunduğu bir yerde WC ile lavabonun bulunmamasını halkımızın takdirine bırakıyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız