SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Projeler Hayat Verecek'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Çerçi; Hidayet, Salköprü ve Niyazi Mahallelerinde vatandaşlara konuştu. Çerçi “ Projelerimiz Malatya’ya hayat verecek dedi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"29 Mart Yerel seçimleri öncesi Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Çerçi, ekonomik krizden etkilenen esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Eski Şire pazarı etrafında ki esnafla görüş alışverişinde bulunan Çerçi “ Esnafa sayılı günler çabuk geçer, 30 Marttan sonra Malatya’da esnafına altın çağı yaşatacaklarını söyledi.

İşsizliğin ve yoksulluğun had sayhaya ulaştığı Hidayet Mahallesinden eleştirilere cevap veren Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk “ Çevre yolunun altında yaşayan değerli insanlarımız üvey evlat muamelesi gördüklerini beyan ediyorlar. ‘5 yıldır Malatya Belediyesini hangi parti yönetiyordu ve siz kendiniz yaklaşık 2 yıldır hangi partinin il başkanıydınız’ diye sordu…

Malatya Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Çerçi Projelerimiz Malatya’ya can verecek dedi. Başkan Adayı Çerçi ise, projelerinin olmadığını söyleyenlere yanıt verdi.

Çerçi konuşmasında şunları söyledi “Ve bir belediye başkan adayı nasıl projesi olmaz, dünya kadar projelerimiz var. Ve bütün projelerimizi inşallah yakında yapacağımız genel bir basın toplantısında bütün şehre açıklayacağım. Herkes kendi işine baksın. Ankara’da dünya kadar iş var, gidin kendi işinizi yapın. Malatya’yla ilgili siz onları takip edin. Sizin vazifeniz o. Bütün bu insanlar size dünya kadar oy verdi. Yüzde 70 oy aldınız. Hakkını verin. Diğer şehirlerin vekillerini biliyorum ben, vekillere gidin bakın Bursa’ya, hepsi bir yumruk olmuşlar, Bursa’ya yatırım getiriyorlar.’

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, bu kez Salköprü ve Niyazi Mısrı Mahallesi’nde düzenlenen toplantılarına katıldı.

Çerçi, Salköprü Mahallesi’nde havai fişek gösterileriyle karşılandı…
İl başkanı Mehmet Asiltürk şöyle konuştu, “Hükümetleri var, bürokratları elinde, para var, bizimde 2 şeyimiz var. Sizin gibi değerli insanımız var, ikincisi Allahımız var.”

Malatya Belediyesine yapacağımız çalışmalarla herkesin hakkını alacağını söyleyen Çerçi konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizi oraya kim oturtuyorsa, bizim amirimiz o dur. Biz başkalarını amir tanımayız. Bizim ondan sonra önüne eğileceğimiz o da bir kuvvet vardır halktır. Biz başka hak tanımayız. İnşallah bu şehirde halka yanlış yapan değil, halka yanlış söyleyen değil, halka yapacağını söyleyen ve mutlaka söylediğini yapan insanlardan olmayı niyaz etsin. Hiçte yakışıklı olmayan sözler söylüyorlarmış. Şu anda bazı seçim yapılan yerlerde. Eğer bizim adayımızı seçmezseniz Malatya Belediyesi’nin kaynakları azdır. Ankara’dan ödenekler düşer. Hatta yani düşünülür demek istiyorlar da düşer diyorlar. Belediyelerin bütçesinin kanununu bilen buna güler.’

Bir vatandaşın Esenlikte çalışanları başkan seçildiğinizde takdirde işten çıkartır mısınız sorusuna yanıt veren Çerçi, ‘Bir şartımız var. Orda harama bulaşmamız olacak. Orda insanların canını yakmamış olacak. Orayı bir şirket gibi kullanmamış olacak ve suiistimallere yolsuzluklara girmemiş olacak’ diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız