SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projeler İcraata Dökülmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:38:45
A- A+ PAYLAŞ

 19 yıl aradan sonra Malatya’da AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin Bakan olmasını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya için olumlu olacak projelerde MHP olarak destek vereceklerini söyleyerek, “Artık Malatya’daki projelerin icraata dökülmesi gerekiyor” dedi. 

64. Hükümette Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci’nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya’nın bunu hak ettiğini ifade ederek “Malatya mevcut iktidar partisine 4 dönemdir büyük bir destek verdi. 14 yıldır bakanlık Malatya’ya bir türlü nasip olmadı. Bu dönem Bülent Tüfekci’ye nasip oldu. Allah hayırlı etsin diyorum. Malatya için inşallah iyi hizmetler gelir” diye konuştu.

Bakan Tüfenkci’nin önce ülkeye sonra iline yapacağı hizmetlerle ileride anılacağını belirten Erdem, “Makamlarla anılmasın. Yüzlerce bakan vardı. Şimdi isimleri yok ama hizmet noktasında baktığımız zaman birçok isim akla gelebilir. Makamlar geçidir, yapacağı hizmetler bakidir. İnşallah Bülent Bey kalıcı eserler bırakır Malatya’ya. Başta ülkeye daha sonra kendi iline hayırlı hizmetler yapar” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Malatya’ya yapılacak her türlü olumlu projede Bakan Tüfenkci’nin yanında olacaklarını vurgulayan Erdem, Malatya ile ilgili olan projelerin yakından takipçisi olacaklarını söyledi. Başta Kuzey Çevreyolu ve Hızlı Tren gibi projelerin takipçisi olacaklarını belirten Erdem, “Artık Malatya’daki projelerin icraata dökülmesi gerekiyor. İnsanlarımız umutla bekliyor. Ama eksikleri de mutlaka gündeme getireceğiz ve ikaz maiyetinde eleştirilerimiz olacaktır. Ben hep şunu ifade ederim, yatırımlar kesinlikle ve kesinlikle siyasi amaçlı olmasın. Gerçekten memlekete yapılacak her türlü yatırımın kalıcı olması ve yer doldurması lazım. Bilhassa istihdama yönelik yatırımların olması gerekiyor. Türkiye genelinde de Malatya’da da işsizlik hat safhada, eğer buna yönelik hizmetler gelirse Bülent Bey uzun süre anılır” diye konuştu.

Geçmiş dönemlerde hizmete yönelik temeli atılan ancak uzun yıllardır atıl bir vaziyette duran Vagon Onarım Fabrikası’nı anımsatan Erdem, “O zaman şaşalı bir temel atıldı. Kargası yapıldı. Ama maalesef atıl vaziyette bekliyor. Yapılacak şeylerin kalıcı olmamsı gerekiyor. Bizim bakanımızdan ricamız istirhamız istihdama yönelik yatırımlara ağırlık vermesidir. Bunun Malatya’ya faydası olacaktır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız