SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projeler İlçelerimize Hayat Verecek"

0
Güncellendi - 2019-03-24 05:35:26
A- A+ PAYLAŞ

Cumhur İttifakı adına MHP adaylarının yarıştığı Hekimhan ve Kuluncak’ta Cumhur İttifakı adaylarının vatandaşın sorununa çözüm bulmaya ve kanayan yaraya parmak basan projeleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Her iki ilçenin proje sayısı da 44 olduğuna dikkat çeken ve 20 yıldır Malatya’da Belediye Başkanı çıkartamadıklarını belirten Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan (sağ baştaki) ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuluncak Belediye Başkan Adayı Erhan Cengiz (sol baştaki) ortak yaptıkları açıklamada “Projeler öncesinde danışman ekibimiz bölgelerde incelemelerde bulunarak, muhtarlarımızla görüşerek, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözümler bulmuş ve bunları projelerle desteklemişlerdir. Ortak çalışmalarımız sonuncunda bölge gençlerine nasıl istihdam alanı oluşturabileceğimizi düşünüp, her iki ilçenin ortak paydasında buluşarak projeler çizildi. Demir Madeni Organize Sanayi Bölgesi, Ceviz Entegre Fabrikası için Hekimhan, Jeotermal kaynakların etkin kullanımı açısından kaplıca, Sera Organize Sanayi Bölgesi ise Kuluncak’a hayat verecektir. Projeler tabii ki bunlarla sınırlı değil, yapılacak bu ana projelerle hedefimiz toplamda 4000 gencimizi iş sahibi yapıp gerek Malatya, gerekse Ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır. Projelerimiz hemşehrilerimize, hemşehrilerimiz ise ilçelerimize hayat verecekler.” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız