SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Projelerden 218'i Tamamlandı''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, Malatya'da Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES)projeleri için 27 milyon 991 bin YTL, özel idare projeleri için de yaklaşık 18 milyon YTL olmak üzere yaklaşık 46 milyon YTL kaynak aktarıldığını kaydetti.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, Malatya'da KÖYDES projesinin 2006 yılı yatırım programında bulunan 268 projesinden 218'nin bu yıl bitirildiği, 41 projeni devam ettiğini ve 9 tanesinin ise ihale aşamasında bulunduğunu kaydetti. Kazgan, KÖYDES'in 268 projesinin toplam bedelinin ise 27 milyon 991 bin YTL olduğunu kaydetti. Kazgan, KÖYDES projeleri dışında özel idarenin ise 2006 yılı yatırım programında toplam 358 adet projesinin bulunduğunu ve bu projelere yaklaşık 18 milyon YTL aktarıldığını belirtti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazgan, özel idare projeleri kapsamında 2006 yılında yapılan çalışmalarda yeni yol yapımı için 637 bin YTL, yol onarımı için 1 milyon 557 bin YTL, stabilize yol çalışması için 3 milyon 126 bin YTL, 1. kat asfalt çalışmalarına 2 milyon 403 bin YTL, 2. kat asfalt çalışmalarına 561 bin YTL, greyderli bakıma 1 milyon 138 bin YTL, eğitim projelerine 2 milyon 904 bin YTL, sağlık projelerine 350 bin YTL, spor projelerine 845 bin YTL ve tarım projelerine 286 bin YTL, sulama ve içme suyu projelerine 350 bin YTL kaynak aktarıldığını kaydetti.

Kazgan, ayrıca hizmet birliklerine 2 milyon 300 bin YTL ödenek aktarıldığını belirterek, havaalanı bölünmüş yol çalışmasına da 1 milyon 300 bin YTL harcama yapıldığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız