SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projelere Karşı Çıktılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:26:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık Ramazan programı kapsamında Çukurdere Mahallesi’nde Vaizoğlu Camii’nde teravih namazı kıldı. Namaz sonrası esnafı ziyaretinde bulunan Çalık, vatandaşlarla sohbet etti. 

Çalık’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş ve partililer eşlik etti. 

Çalık konuşmasında gündeme dair çeşitli açıklamalar yaparak, muhtar maaşlarına yapılan iyileştirmesine, şehit aileleri için yapılan düzenlemeler ve 100 bin sözleşmelinin kadroya geçilmesine değindi. 

‘’Malatya için çok önemli düzenlemeler yapıldı. Sağlık, eğitim ve ulaşımda Malatya çok önemli kazanımlar elde etti. Bunlar üzerinde uzun uzun konuşulur ancak hepimizin üzerinde özenle durması gereken nokta Türkiye üzerinde oynanan oyunlardır. Gezi olayları diye başlayan olayları hepimizin çok iyi bilmesi gerekir. Türkiye hiçbir dönemde bu kadar güçlü olmamıştı, hiçbir dönemde 22 milyar dolarlık bir ihale yapmamıştı. İstanbul’a 3.havalimanı ve 3. boğaz köprüsü  projeleri, nükleer enerji konusunda imzaların atılması, IMF’ye olan borcu bitirdik üstüne borç para verdik… Tüm bunlar yaşanırken ‘bizimde söyleyecek sözümüz var’ diyenler tüm bu projelere karşı çıktılar. Dolayısıyla Türkiye üzerinde oynanan oyunları hepimizin çok iyi bilmesi lazım. Bizlere düşen görev ise bugün gelinen noktayı herkese çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu noktada sizlere çok önemli görev düşmektedir.

2023 ve 2071 hedefleri olan bir Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyun bugün Mısır üzerinde oynanmaktadır. Bizler milli iradenin demokrasiye sahip çıkacağından endişemiz yoktur. Türkiye çok önemli bir sıçrayış yaparak, dünyanın yeniden şekillendiği bu dönemde karar verici bir konuma gelmiştir. Dünyanın her yerinde Türkiye’nin adı geçiyorsa bu Türkiye’nin gücündendir’’ ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız