SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Projeleri Konuştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:11:07
Projeleri Konuştular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, bu dönem boyunca gerçekleştirilecek projeleri konuşmak üzere bir araya geldi. 

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu’nda yapılan istişare toplantısına; Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Yürütme Kurulu üyeleri ve çok sayıda Kadın Meclisi üyesi katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, eğitim sezonu ile birlikte Kadın Meclisi'nin çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceklerinin altını çizerek, “Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım ise, kent için yapılan hizmetlerde kadınların olaylara kadın penceresinden baktığını ve erkeklerin göremediklerini onların gördüğünü belirtti. Yıldırım, kent konseylerinin de var oluş amacını içine alan kent için ortak akıl çizgisini de bu doğrultuda oluşturmuş olduklarını vurguladı.

Geçmiş dönemlerde erkeklerin her konuda aktif olduğunu ama son dönemlerde konseptin değiştiğini ve kadınların da ekonomi, siyaset, eğitim vb. alanlarda aktif rol aldıklarını belirten Yıldırım, “Gönüllülük üzerine rol alan siz Kadın Meclisi üyelerinin zamanınızda fedakarlık yaparak toplum için yapabileceklerinizi paylaşmanız ve bu konudaki fikirleriniz bizim için büyük önem arz etmektedir” dedi.

Geleneksel aile yapımızdaki kadın ve erkeğin ev içindeki sorumluluklarına da değinen Yıldırım, eşlerin birbirlerine anlayışlı, hoşgörülü ve sevgi bağları ile iletişim içinde oldukları takdirde çocukların bundan etkileneceğini ve kelebek etkisi ile bu anlayışın tüm toplumu saracağını belirtti.

Modern yaşamın getirdikleri ile birlikte değişen yaşantımızda eşler arasında çok fazla huzursuzluğun yaşandığına da dikkat çeken Yıldırım, “Her sabah eşinizi güler yüz ile uğurlamanızın bile aile yaşantınızda ve toplumda çok önemli yerlere tekabül edeceğini göreceksiniz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız