SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projeleri Takip Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2016-03-23 18:52:22
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Çalık, Malatya’daki sağlık kuruluşu yöneticileri ile istişare toplantısı yaparak, sağlık yatırımları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Çalık’ın beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte katıldığı toplantıda Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hilmi Ataseven, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk ve Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Ahmet Dağhan, Dr. Mahmut Saraç, Ahmet Budak ve şube müdürleri hazır bulundu.

AKP il Başkanı Hakan Kahtalı, “1 Kasım seçimleri sonrasında oluşan tabloda yine 5 milletvekilimiz seçildi, ama bu kez birde bakanımız oldu. Milletvekillerimiz ile birlikte yeniden bir yapılanma içerisine girdik. İlimizin sağlık konularında milletvekilimiz Öznur Çalık takip edecek” dedi.

Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay, sağlık kuruluşlarının sorunlarını çözümünde verdiği katkılardan dolayı milletvekili Çalık’a teşekkür eti.

Milletvekili Çalık, “Malatya’daki sağlıktaki memnuniyet oranı, Türkiye’deki gibi yüzde 78’lerin üzerine çıktığı anlar oldu. Ben bu memnuniyetin sağlanmasında katkısı olan tüm sağlık kuruluşu yöneticisi ve personellerine teşekkür ediyorum. 13 yıllık AK Parti iktidarında sağlık bizim en önemli insana dokunduğumuz alan oldu. Sağlığın öncelendiği bütçeler yaptık. Bakanımız Bülent Tüfenkci, milletvekili arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK parti il başkanımız ile birlikte Ankara’da yaptığımız toplantıda sağlıkla ilgili yatırımlar konusunda da yol haritamızı belirlemiştik. Sağlıkla ilgili yatırımları ve projeleri takip ediyoruz. Bizim bir hedefimiz var, bu hedef Malatya'nın sağlık turizminin başkenti olmasıdır” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    sayın çalık siz önce eski devlet hast için verdiğiniz sözü tutun
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (8 yıl önce)
    yeni devlet hastanesi çevre yolunun altına yapılmalı ve yeşiltepeye değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (8 yıl önce)
    Malatyamıza da diğer Büyükşehirlerde olduğu gibi ŞEHİR HASTANESİ projesi hayata geçirilmelidir. 29 Şehrin içinde MALATYA niye yok. Sağlığın Başkenti olması için ŞEHİR HASTANESİ yapımı da acilen bu dönemde hayata geçirilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER BEY, ÇALIŞKAN VEKİLLERİMİZ SAYESİNDE O FIRSATI ÇOKTAN KAÇIRDIK. NÜFUS BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE MALATYA HAKETMİŞKEN SAĞOLSUNLAR ELAZIĞ A KAPTIRDILAR. HELAL OLSUN ELAZIĞLILARA HAKLARINI FAZLASI İLE ALIYORLAR. BİZİMKİLERDE UYUYORLAR.
    0
    0
    Yanıtla