SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Projelerim Var'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Malatya'nın Kale ilçesinde Hatice Şimşek'i belediye başkan adayı olarak gösterdi.
CHP'nin Malatya'daki tek bayan belediye başkan adayı olan iktisatçı Hatice Şimşek, Kale’de yaşayan ve ilçeyi çok iyi bilen biri olarak, yönetime aday olduğunu söyledi.

Bekar olduğu öğrenilen Şimşek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendisine kapılarını açmasından dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, "CHP bana kapılarını açarak, büyük bir destek verdi. Sayın milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu'nun da desteği oldu. Bende oluşturmuş olduğum projeler ile Kale'ye en iyi hizmeti vermek istiyorum" dedi.

Kale ilçesinin içme suyu ve alt yapıda önemli sorunlarının bulunduğuna dikkat çeken Şimşek, "İlçemizde ilk olarak vatandaşlarımızın rahatça içme suyundan faydalanması için çalışacağız. Halen asfalt olmayan köylerimiz var, biz bu sorunları da çözmek istiyoruz. Kale ilçemize Kale Meslek Yüksekokulunu kazandırmak için projelerimizi hazırladık. Ayrıca, ilçemizin spor faaliyetlerine de önem vererek, Kalespor'u kurmak istiyoruz. Ayrıca, ilçemizde sahil şeridi var. Biz bu doğal güzelliği de iyi projelerle işleyerek, ilçemize katkı sağlamak istiyoruz. Bunun yanında "Sincap Evleri" projemiz var. Bu proje kapsamında ilk etapta 20 tane tek katlı ve ahşaptan oluşacak, iç dizaynı ise konforlu olacak evler yapacağız. İnsanlar şehir ortamından uzaklaşarak, doğayla iç içe güzel vakit geçirecekler" diye konuştu.

Şimşek, Kale Belediye Başkanlığına talip olduklarını ve destek beklediklerini ifade ederek, "Kaleli olmam ilçe için büyük avantaj. Kale de yetiştim ve ilçeye gerekli olan her şeyi biliyorum. Tabi ilçe sakinleri de benim aday olmamı mutlulukla karşıladı. Bizde projelerimiz ile vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Şimşek, bayan aday olarak, vatandaşlarında yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirterek, "Bayan olarak cesaretimden dolayı vatandaşlardan olumlu yönde eleştiriler alıyorum. Özellikle bayanlar bu konuda benimle gurur duyduklarını söylüyorlar. Ben de Kaleli bir bayan olarak onur ve gurur duyuyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız