SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projelerimiz Bilimsel Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:05:50
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı Makina Mühendisleri Odası Malatya İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. 

Beraberinde CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ile birlikte Makina Mühendisleri Odası İl Temsilciliği’ni ziyaret eden CHP’li Hakan İnci’yi odanın il temsilcisi Erdal Yavaş ve oda yöneticileri karşıladı. 

Hakan İnci, ziyarette yaptığı konuşmada, odaların kentler için önemli kurumlar olduğunu belirterek, “Odaların Malatya’mıza büyük katkıları var. Kentteki çalışmaları bilimsel yönden değerlendiriyorsunuz. Belediye yönetimlerinin meslek odalarıyla birlikte çalışması, odalardan istifade etmesi bizce çok önemli. Biz belediye yönetimine gelirsek, tüm projelerimizin bilimsel olmasına dikkat edeceğiz. Bunun için de tüm projelerimizde meslek odalarıyla birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

DIŞARIDA BAŞKA, İÇERİDE BAŞKA 

Malatya’nın önemli sorunlarını çözememiş bir şehir olduğunu belirten CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, şöyle konuştu: 

“Malatya’nın ismi dışarıda çok büyük. İnönü’den, Özal’dan dolayı bir marka gibi görülüyor. Ancak insanlar buraya geldiklerinde bu markayı maalesef göremiyorlar. Mesela Malatya gibi bir şehirde, şu anda toplu ulaşımın sorunsuz yürümesi gerekiyor. Ama öyle değil. Çünkü irade konulamıyor. Sorunların çözülebilmesi için belediye yönetiminin popülist politikalar peşinde koşmak yerine bilimsel çözümlerle iradesini göstermesi gerekiyor. Ben geçen gün televizyonda bir konuşma yaptım, belediye başkanı seçilirsem minibüslerin düzenleneceğini, standartlar getirileceğini ve minibüs şoförlerinin eğitileceğini söyledim. Ancak minibüsçüler buna tepki göstermişler. Şimdi minibüsçüler buna tepki gösterdi diye bundan vazgeçmemek gerekiyor. Ortada bir sorun var ve onu çözmek için iradeli davranmak durumundayız.”

Malatya için çok sayıda projeleri olduğunu belirten İnci, herkesin fikrini ve görüşünü alarak kenti halkla birlikte yöneteceklerini vurguladı. 

Makina Mühendisleri Odası Malatya İl Temsilcisi Abuzer Yavaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Büyükşehir Adayı Hakan İnci’ye başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız