SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Projelerimiz Var..'

A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin milletvekili adayları seçim çalışmaları doğrultusunda Doğanşehir ilçesine gittiler.

MHP'nin bu konudaki basın bülteni şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesine giderek esnaf ziyareti yaptılar.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, MHP merkez ilçe başkanı Çetin Şencan Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ile MHP Malatya Milletvekili adayları Prof. Dr. Hasan Tunç, Saime Palancıoğlu, Übeyt Akçın, Hacı Hakan Keleş, Adem Özbay ve Yaşar Özer seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek esnaf ziyareti yaptılar.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Tunç yaptığı konuşmada 41 bin nüfusu olan Doğanşehir ilçesinde yaklaşık 16 bin 500 vatandaşın yeşil kartlı olması Doğanşehir’in yoksulluk ve çaresizlik içerisinde siyasi iktidar tarafından terk edildiğini belirtti.

Tunç, şunları kaydetti:
“Doğanşehir’in sevgili hemşerilerimizin özellikle esnaflarımızın genel anlamda bir ziyareti ve onlarla güzel duygular yaşamanın sevinci içerisindeyiz.Malum 41 bin Doğanşehir nüfusunun yaklaşık 16 bin 500’ünün yeşil kartlı olması bu anlamda Doğanşehir’in yoksulluk ve çaresizlik içerisine tüm Malatya’da olduğu gibi siyasi iktidar tarafından terk edildiğinin net görüntüsünü yaşadık bugün.Yine Doğanşehir’de özellikle tütün ve şeker pancarı ile ilgili kotaların aşırı derecede artmış olması hatta şeker pancarının tamamen bitirilmiş olması yine Doğanşehir’de bu anlamda özellikle işsizliğin artmış olması çiftçilik konusunda küçük çiftçiyi koruyacak herhangi bir tedbirin veya küçük çiftçi destekleme fonlarından yararlandırma gibi bir uygulamanın gerçekleşmemiş olması gibi durunlar diğer Güzel Malaryamızın beldeleri köyleri ilçeleri gibi Doğanşehir’in bu anlamda siyasi iktidar tarafından adeta göz ardı edildiğinin terk edildiğini gösteren örneklerdir.Bu yönüyle biz Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları olarak önce Allahın izni sonra sevgili Doğanşehirlilerin dua ve desteğiyle eğer vekaletlerini alırsak her şeyden önce işsizlik problemlerini Doğanşehir’in tarımla ilgili problemlerini ve yine Doğanşehirli küçük esnafın bu anlamdaki sıkıntılarını yani yokluk ve yoksullukla mücadelesindeki yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaya yönelik faaliyetler sürdüreceğiz.Özellikle Hilal kartımızla hem vatandaşın insan gibi yaşayacağı hayat standardı elde etmesini hem de çevredeki esnafları bu anlamda desteklemesini sağlayacağız.Projeleri olan siyasi partiyiz ve bizim sözlerimiz Milliyetçi Hareket sözüdür biz vermeyeceğimiz sözün altında kalacağımız sözün hiçbir zaman ifadesini yapmayız biz Milliyetçi hareket sözü olarak bu projelerin hepsini gerçekleştireceğimizi sevgili Doğanşehirlilere güzel Malatyalılara ve Tüm Türkiye’deki vatandaşlarımıza bu anlamda arz ediyoruz. ”

MHP 1. sıra Milletvekili adayı Hasan Tunç ve 6. sıra milletvekili adayı Yaşar Özer daha sonra TOKİ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ndeki personeli ve hastaları ziyaret etti. Destek isteyen adaylar sorunları da dinledi.
Doğanşehir ilçsinde ziyaretlerine devam eden Milliyeçi Hareket Partisi Millet vekili adayları başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ilimize gelmesine rağmen Doğanşehirliler MHP’ye büyük ilgi gösterdiler.

Bu arada geziler esnasında adaylar ilçenin ekonomik, sosyal, eğitim, tarım, hayvancılık konularında konuşmalar yaptılar.

MHP ikinci sıra m.v. adayı Saime PALANCIOĞLU.doğanşehir gezi ve ,ziyareti esnasında.vatandaşlara.”Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak inşallah sizlerin vereceği destek ile iktidara gelirsek ilçemizin başlıca gelir kaynağı olan başta.Kuru fasulye.tütün ve pancar olmak üzere siz üreticilerimize devlet destekli kredilerin sağlanacağı ve faizlerin aşağıya çekilmesine ayrıca ödeme kolaylığı sağlıyacağız.”dedi.

Bu arada geziler esnasında Milletvekili adayı Dr.Übeyit AKÇİN.Doğanşehir ilçesinde yaşayan ve tarımcılı ayrıca hayvancılıkla hayatlarını idame ettirmeye çalışan vatandaşlarımız devletten gerek yardı ve destekleri alamamışlar.şu anda ilçede bulunan ve yetersiz olan soğukhava depolarını inşallah iktdar olduğumuzda gereken teşvik primleri ile tarım ve havyacılıkla uğraşan vatandaşlarımıza devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz.”dedi.

Milliyetçi Hareket partisinin Doğanşehir gezisinde büyük ilgi gören adaylar arasında bulunan Veteriner hekim ve malatyanın sevilmiş simalarından Adem ÖZBAY da gezi ve ziyaret esnasında vatandaşlara hitaben.”Biliyoruz her gönülde bir aslan yatar Türkiyede ilk olarak en fazla oyu çöıkaran ve MHP’ye sempatisi ve sevgisi olan Doğanşehirli vatandaşlarımız biz MHP olarak kalben çokn seviyoruz onlarda bizi bizden daha çok seviyor.bu Akp’ye öyle bir tokat atacaksınızki bunun adı Osmanlı tokatı bunun adı MHP tokatı olacak.”dedi.

KULUNCAK'TA..
Milliyetçi hareket partisi milletvekili adayları Kuluncak ilcesine giderek secim çalışmaları yaptı

Milliyetçi hareket partisi millet vekili adaylarından Prof dr hasan TUNÇ ve Saime PALANCIOGLU sabah saatlerinde Kuluncak belediye başkanı ramazan NACAR nezaretinde ilce de esnaf gezisi yaptı çalışmalar sırasında halk ile tek tek el sıkışarak destek ve dualarına ihtiyaçları olduğunu söyleyen adaylar halkın sıcak ilgisinden memnuniyetlerini dile getiren adaylar esnafın sıkıntısı ve cifçinin sıkıntılarını dinleyerek MHP iktidarın da hem esnafın hem de cifçinin kazanacağını dile getirdiler.

HÜRRİYET TRENİ..
Ardından Kuluncak ilçesinden ayrılan prof dr hasan TUNÇ 10 Mayıs'ta Ankara'dan yola çıkan ve sabah saatlerinde Malatya tren garına gelen Hürriyet trenine konuk oldu 'Türkiye Ne İstiyor?' sorusuna da yanıt arayan Hürriyet Gazetesi ile TCDD'nin işbirliği ile yola çıkan 'Hürriyet hakkımızdır' treni, Malatya' da olması nedeniyle istasyon a giden Prof Dr Hasan TUNÇ gelen trende katılara soruları yanıtladı diğer iktidar partisiyle ana muhalefet partisi millet vekiller ininde katıldığı programa soruları yanıtladı CNN TÜRK deki program büyük ilgi gördü"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız