SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projelerimizi Anlatıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:44
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi ve Yerel Yönetimler Uzmanı Hakan İnci, seçim çalışmalarını, esnaf gezileri, sivil toplum örgütü ziyaretleri ve mahalle toplantılarıyla sürdürüyor. 

Gezi Direnişi sırasında yaralanıp 269 gün hastanede yaşam mücadelesi verdikten sonra henüz 15 yaşındayken hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın anısına yakasına siyah kurdele takan CHP’li Hakan İnci; Mimar Sinan, Emeksiz, Turgut Temelli, Cezmi Kartay caddeleri ile Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Esnaflarla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen İnci, projelerini anlattı. CHP İl yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Malatya’nın sorunlarına dikkat çeken İnci, aylar önce açıkladığı projelerinin taklit edildiğini vurguladı. 

“AMACIMIZ MALATYA’YA HİZMET” 

Esnaf ziyaretlerinin ardından CEM Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek şube başkanı Eşref Doğan’la görüşen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, sivil toplum örgütlerinin önemine değindi. Ziyarette ilk olarak söz alan CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, kedisini ziyaret eden Hakan İnci ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz’a teşekkür ederek, CHP’lilere yerel seçimlerde başarılar diledi. 

Daha sonra söz alan CHP Büyükşehir Adayı Hakan İnci ise CEM Vakfı’na kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, “Bizim amacımız Malatya’ya hizmet etmek. Kararı Malatya halkı verecektir. Bizler kendimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Ben bu görevi yapma onuruna erişirsem, hiçbir ayrım yapmadan tüm sivil toplum örgütleri ve vakıflarla el ele vererek Malatya için çalışacağım” ifadelerini kaydetti. 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da cemevlerinin halen ibadethane sayılmaması gibi birçok sorun yaşandığını kaydederek, bu sorunlara sahip çıktıklarını vurguladı. 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci, Taştepe ve Cemal Gürsel mahallelerinde düzenlenen toplantılarda da vatandaşlara hitap ederek, projelerini anlattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız