SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projelerimizi Takip Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:34:51
A- A+ PAYLAŞ

Darende Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) Başkanı Nevzat Buyurgan ve yönetim kurulu üyeleri, Darende Belediyesi Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı DASEV Başkanı Nevzat Buyurgan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Darende Belediyesi Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, “DASEV, Darende’de güzel hizmetler yapıyor ve bundan sonra da yapacaktır. Nazım Turgut beyin başkanlığı döneminde yüksekokul yapıldı ve bu okul bitti. Ancak okulun bir takım eksiklikleri var. Özellikle öğrenci yurdu bakımından DASEV’e önemli ve yeni bir sorumluluk düşüyor. Belediye olarak sayın başkanımızın önderliğinde Darende’yi güzelleştirmek için çok güzel projeler hazırladık. Bunları da tek tek hayata geçirmeye başladık. Şu an başkanımız Ankara’da, bazı projelerimizi takip ediyor. Sizin gibi sivil toplum kuruluşları ile Darende’mize güzel eserler bırakmak için el ele çalışacağız” dedi.

DASEV Başkanı Nevzat Buyurgan ise, “Darende’ye sabah geldik, yüksekokulu ziyaret ettikten sonra okul müdürü ile görüşmelerimiz oldu. Yüksekokulumuzun bazı sıkıntıları var, en önemlisi ise öğrenci yurdu. Öğrenci yurdu sıkıntısı halledilmediği sürece Darende ilçemize öğrenci talebi de olmayacaktır. Yurt ihtiyacının karşılanması halinde şu an 250 olan öğrenci sayısı 500’e çıkacaktır. Darende’ye 500 öğrencinin gelmesi demek, ekonomin canlanması anlamına geliyor. Yurt konusunda elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Belediyemizle birlikle bu sorunu kısa sürede çözeceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız