SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Projelerine Destek Arıyorlar

0
Güncellendi - 2019-10-18 01:41:23
Projelerine Destek Arıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Elektrikli Araçlar ve Teknolojileri Topluluğu (EATT) üyeleri bir araya gelerek, istişarede bulunup, projelerine sponsor konusunda destek verecek iş adamlarını aradıklarını dile getirdiler.

Fethi Gemuhluoğlu Amfisinde düzenlenen“Tanışma ve Proje Tanıtım Toplantısı” na Topluluk Başkanı Melih Erişir, Topluluk Danışmanı Dr. Tarkan Koca, Elektromobil Takım Kaptanı Hamza Mercimek, topluluk üyeleri ve öğrenciler katıldı. Topluluk Danışmanı Dr. Tarkan Koca, yaptığı konuşmada, günümüz dünyasındaki elektrikli araçların durumu ve gelecekteki yeri hakkında bilgi verdi.

Topluluk Başkanı Melih Erişir ise , topluluğun kurulum aşaması, topluluğun amaçları ve hedefleri ve gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi vererek, "Amacımız elektrikli araçlara dayalı projeler üretmek ve bu projelerle üniversitemizi Ulusal ve Uluslararası kulvarda bu projelerle tanıtmaktır. Daha sonra gerçekleştirdiğimiz bu projelerin günlük hayatta yer almasını sağlamak da amaçlarımız arasındadır" dedi. Son olarak kürsüye çıkan Elektromobil Takım Kaptanı Hamza Mercimek de, proje tanıtımını gerçekleştirdi. Proje hakkında geniş çaplı bilgi veren Mercimek amaçlarını “Her yıl onlarca üniversitenin katıldığı ‘TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektromobil’ yarışlarında İnönü Üniversitesinin de yer almasını sağlamak" diye konuştu.

Çalışmalarının 6 aydır sürdüğünü belirten Hamza Mercimek projelerini gerçekleştirmek için tek eksikliklerinin sponsor olduğunu ve Malatya’nın önde gelen iş adamlarından destek beklediklerini kaydetti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Muammer YILDIRIM (4 yıl önce)
    Maşallah gençlerimize. Ellerinden tutacak babayiğitler meydana çıkmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Bu konularda sponsor bulmak zor. Ayrıca tüm otomobil, hafif ticari ve ticari araç üreticileri hibrit ve elektrikli araçlarda seri üretime geçtiler. Aslında üniversitelerin bu teknolojilerde firmaların önünde olması ve çözümler sunması gerekiyor. Ancak Türkiye de ne yazık ki üniversiteler firmaların gerisinde kalıyor. Bu durumda ne yazık ki bu projeler destek bulamıyor, ticarileşemiyor. Yine de sizlere çabanızdan dolayı başarılarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla