SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Projeleriyle Türkiye 2.si Oldular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin, Kayısı Çubukları adlı projesinin Türkiye ikincisi olduğu bildirildi.

Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6. düzenlenen Proje Tabanlı Beceri yarışmasında İlde ve bölgede birinci olan, yarışmanın son ayağı olan ve Ankara'da yapılan Türkiye Finalinde Kayısı Çubukları adlı projeyle Türkiye ikincisi olmuştur.

Bu proje ile hem Okulun hem de Malatya ve Malatya kayısısının tanıtımına katkıda bulundukları için danışman Öğretmenler Mehmet Nur ve Songül Sanlı ile öğrenciler Neriman Cingöz ve Ahmet Burak Gökuç'a teşekkür ederiz" denildi.

Projenin konusu, "Kayısıdan tatlı ve tuzlu çubuk yapmak", amacı ise "Öğrencilerin ekip ruhu çalışması ile becerisini arttırarak yaratıcı fikirler üretmesi. Besin değeri çok, kalorisi az iştah açıcı lezzetler üretmek. Kayısı ile ürün çeşitliğine katkı sağlayarak, Malatya ve Malatya kayısısını tanıtmak" olarak özetleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız