SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projemiz Anlamlı ve Kıymetli"

0
Güncellendi - 2017-11-09 02:30:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Yeşilyurt Belediyesinin 10 dönümlük alan üzerinde hizmete sunacağı ‘Engelsiz Park-Mescid’ projesinin tasarımı ve hizmet alanları kente değer kazandıracak, engelli kardeşlerimizin daha fazla sosyal hayata katılmalarına imkân tanıyacak. Her geçen gün büyüyen Yeşilyurt kalıcı bir esere daha kavuşacak” diye konuştu.

ENGELSİZ PARK VE MESCİD İNŞAATINDA İNCELEME GEZİSİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ‘Engelsiz Park- Mescid’ projesinin uygulandığı alanda incelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’e detaylı bilgiler aktardı.

“PROJEMİZ HER YÖNÜYLE ANLAMLI VE KIYMETLİ”

Engelli vatandaşların daha rahat bir yaşam sürdürmeleri hedefiyle ilçeye kazandırılacak projenin her yönüyle anlamlı ve kıymetli olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Parkın içerisinde özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların eğitim, deneyim ve becerilerini geliştirmeye yönelik oyun alanları ve oyun araçları bulunuyor. Engelli çocuklarımızın yaşıtları ile birlikte gönüllerince oynayabilecekleri şekilde projelendirilen parkımızın özel ilgiye muhtaç çocukların eğitiminde, dünyayı algılamalarında, problem çözme yeteneklerinin gelişmesinde, deneyim ve becerilerinin artmasında rol oynamasını hedefliyoruz. Parkımızın içerisinde bulunan mescidimizin iç ve dış tasarımının yanı sıra taş duvardan yapılması bölgemize farklı bir renk katacaktır” diye konuştu.

“İLÇEYE KALICI ESERLER KAZANDIRAN BAŞKANIMIZ VE EKİBİNİ TEBRİK EDERİM”

Yeşilyurt Belediyesinin ilçenin dokusuna uygun sosyal belediyecilik hizmetlerinde sürekli fark oluşturduğunu ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Hizmetleriyle göğsümüzü kabartan Yeşilyurt Belediyesinin Engelsiz Park ve Mescid projesi geleceğe bırakılacak değerli bir yatırımdır. İlçe genelindeki rutin belediyecilik hizmetlerinde taviz vermeyen, en güzelini yapan Başkanımız ve ekibi sosyal belediyecilik alanında ise farkındalık oluşturan çalışmaların altına imza atıyor. Yerel yönetimler sadece bugünü değil geleceğe yönelikte hizmetler üretmelidir. Engelsiz parkın tasarımı, içerisindeki hizmet alanları, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları tam manasıyla kalıcı bir eserdir. Bahar ayında temelini attığımız bu parkımızda çalışmaların tamamlanmış olması bizleri sevindirdi. Hem parkımız, hem de taş duvardan yapılarak hizmete sunulacak olan mescidimiz bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek niteliktedir. Vatandaşlarımız farklı bir mimaride hizmete girecek mescit de ibadetlerini yapacaklar. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden park ve mescidimizin mimari görüntüsü, hizmet alanları, oturma alanları ilçemizin gelişim seviyesine olumlu yansımalarda bulunacaktır. Kalıcı bir eseri Yeşilyurt’a kazandıran Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

‘Engelsiz Park ve Mescid’ inşaatındaki inceleme gezisine AKP İl Başkan Yardımcıları, AKP İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle sakinleri de katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    PARKTAN BAŞKA HERŞEYE BENZİYOR. BİRİLERİ BUNLARA PARKIN NASIL OLDUĞUNU ANLATSIN. BİRAZ ÇİM ALAN KÖŞEYE DE CAMİ AL SANA PARK. BU NASIL ANLAYIŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Böyle park mı olur? Koltuklarınızdan kalkıp Avrupayı Amerikayı gezin de park nasıl olur görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    sayın başkan biraz da katlı oto park ve semt pazarlarına yönelin geldiniz parka la başladı parkla gideceksiniz bence MALATYA İHTİYACI DAİMİ SEMT PAZARI VE KATLI OTO PARK LÜTFEN AMA BİRAZ DA İNSANI DÜŞÜNÜN
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    2. FOTOĞRAFA BAKSANIZA HERYER BETON YIĞINI GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ , İÇ İÇE YAPILMIŞ KİMLİKSİZ UCUBE BİNALAR , BELEDİYECİLİĞİ MÜTAHHİTLİK SANIYOR BUNLAR........
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAHİD (6 yıl önce)
    Parkın içerisinde özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların eğitim, deneyim ve becerilerini geliştirmeye yönelik oyun alanları ve oyun araçları nerede acaba?Rüya mı görüyorlar?
    0
    0
    Yanıtla