SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projemiz Türk Futboluna da Katkı Sağlayacak"

0
Güncellendi - 2019-04-18 15:54:37
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu kapsayacak hem Malatya hem bölge hem de Türk futboluna katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Kulüp televizyonuna konuşan Gevrek, lig ve kupadaki hedefleri, altyapı için hazırladıkları proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un güzel yerlere geldiğini ifade eden Gevrek, "Biz her zaman 'daha iyisi' diyoruz. Hem Evkur Yeni Malatyaspor'umuza hem şehrimize hem camiamıza her şeyin en güzelini yapmak lazım. Geçmişimize baktığımız zaman çok şükür Allah bizi mahcup etmedi. İki senedir Süper Lig'deyiz. Geçen sezonu bana göre çok güzel bir yerde tamamladık. İkinci senemizde şuan ligde ilk 5'teyiz, Türkiye Kupası'nda da yarı final oynuyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin final oynamak olduğunu dile getiren Gevrek, "Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz kupada final oynayıp, kupayı almak. Süper Lig'de de hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak. Sezonun ilk yarısında iyi bir dönem geçirdik. 29 puan topladık ve iyi bir yerdeydik. İkinci yarıya iyi başlayamadık. Tabi futbolda bu tür şeyler var. Mutlaka etkenler vardır, sakatlıklar oldu, hakem hataları, bizim hatalarımız, sonuçta ikinci yarıya iyi başlayamadık. Ona göre hedefimizden şaştık mı, bana göre şaşmadık. Bugün 5.sıradayız. Hedefimizi ilk 6 olarak belirledik. Ligi inşallah ilk 6 içerisinde bitiririz. Hem ligi ilk 6 içerisinde bitirmek hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı da almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Gevrek, Galatasaray ile oynayacakları kupa rövanş mücadelesi öncesinde Trabzonspor ile ligde karşı karşıya geleceklerini anımsatarak, "Öncelikle önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Ondan sonrada kupada Galatasaray ile karşılaşacağız. Hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Altyapıya ciddi bir yatırım yapmayı amaçladıklarını anlatan Gevrek, "Bir proje hazırladık. Yeni Malatya Stadyumu'nun yanında Gençlik Spor'a ait olan 100 dönümlük bir yer var. Yanında da bir 100 dönümü katarsak güzel bir proje hazırladık. Hem A takım hem de altyapıya sahalar, 1 kapalı saha, yönetim binası yapmak istiyoruz. Yeter ki yer tahsisi olsun hemen başlayacağız. Altyapı için içerisinde koleji olan çocuklarımızın he eğitimi görebileceği hem de futbol oynayacağı, dışarıdan gelecek olan çocuklarımızın kalabileceği bir yer olacak. Bu proje Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu kapsıyor. Türkiye'de en önemli projelerden bir tanesi olacak. Yetenekli sporcuların hem iyi sporcu hem de iyi bir birey olması için bu projeyi hazırladık. Yer tahsisi noktasında girişimlerimiz var. Mevcut stadımızın yanında iki saha var, atletizm pisti bulunuyor. Oraya bir proje hazırladık. Bana o göre orası hem üniversite hem de Malatya için bir değer olacak. Bu konuda ciddiyiz, ne gerekiyorsa yapacağız. Orası kalıcı olacak ve çocuklar yetişecek. Malatya, bölge ve Türk futboluna da katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • pasa44 (5 yıl önce)
    Düşünce çok güzel inşaallah hayata geçirirsiniz başkanım..
    0
    0
    Yanıtla
  • İlker (5 yıl önce)
    Bu proje desteklenmeli ve profesyonel şekilde hayata geçirilmeli. Malatya ve bölge için oldukça mühim. Başkanı tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cml (5 yıl önce)
    Başkan sizin yerinizde gözü olan bir ekip var sürekli sosyal medya üzerinde olumsuz yorumlar ile baski kurmaya çalışılıyor dik durun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmat AS (5 yıl önce)
    ADİL BAŞKAN GERÇEKTEN İYİ PROJE ANCAK İKİ ÜÇ DEFA DAHA PROJEDEN BAHSETTİN AMA FİYASKO.İNŞALLAH BU SEFER BİZLERİ YANILMAZSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    inşallah lafta kalmaz icraata geçer harika bir proje olur bence her kesimin bu proje için elini taşın altına koyması lazım siyasi ve iş adamlarına büyük görevler düşer taraftar da dahil herkesimin çabası lazım inşallah olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    İşte bu federasyon belediye valilik ve Halk gereken desteği vermelidir yer ve destek konusunda bir kampanya yapılsın bence çünkü çok önemli malatya için
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (5 yıl önce)
    Başkan sen bu işi öğrendin. Çok süper bir proje. Malatya nın kral başkanısın sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (5 yıl önce)
    Tebrikler başkanım Allah muvaffak etsin. Yaptıklarımız yapacaklarinizin teminatıdır. Size güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla