SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projenin Takipçisiyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, yürütme kurulu üyeleri ile beraber Orman ve Su İşleri 15. Bölge Müdürü  M. Fehmi Yüksel’i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Orman ve Su İşleri 15. Bölge Müdürü M. Fehmi Yüksel,  yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İl Başkanı Tüfenkci’ye ve tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. 

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Orman ve Su İşleri 15. Bölge Müdürü M. Fehmi Yüksel’e  çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bölge müdürlüğünün Malatya’da olmasından memnun olduklarını belirtti. Tüfenkçi,  konuşmasında "Malatya’daki bölge müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında bilgi almak ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaret ettik. Malatya’nın bölge müdürlüğüne ev sahipliği yapmasından çok memnunuz. Malatya’nın konumu itibariyle önemli bir bölge müdürlüğünün ilimizde hizmet etmesi ve aynı zamanda Malatya’da tabiat parklarının yapılmasnını halkımız için önemli olduğuna inanmaktayız. Malatya’nın modern şehir olması ile beraber tabiat parklarına her zamankinden daha ihtiyaç duyulmaktaydı. Özellikle Arapgir’de yapılan avlanma ve yaban hayvanı yetiştirme alanının yapılması bölgede zaten var olan potansiyeli harekete geçirmesi noktasında önemli bir işlev görecektir. Biz milletvekili arkadaşlarımızla beraber projenin bir an önce bakanlık onayından çıkması noktasında takipçisi olacağız. Turizm potansiyelinin bu projelerle çeşitleneceğine ve artacağına inanmaktayız."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız