SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Projeyi Başarı İle Yürütüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:02:22
A- A+ PAYLAŞ

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi toplanarak faaliyet ve gündem maddelerini görüştü.

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi başkanlığında, şube müdürleri, üretici birlikleri, dernek, kooperatif temsilcisi, enstitü temsilcisi ve oda başkanları ile birlikte Tarım İl Müdürlüğü Salonu’nda gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Şevket Başyiğit, toplantının gündem maddelerini okudu.

Toplantıda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, “Bakanlığımızın çok önem verdiği bu projeyi biz de ilimizde başarıyla yürütüyoruz. Ülkemiz genelinde yaklaşık 54 ilde yürütülen bu projede ilimiz en başarılı iller arasındadır. 2012 yılında ilimiz genelinde bin 148 çiftçi danışmanlık hizmetinden yararlanmıştır. 2013 yılı itibariyle ilimizde 6 adet şirket, 3 serbest danışman ve 4 adet üretici örgütüyle danışmanlık hizmetleri yürütülmektedir. Nicelik olarak ilimiz iyi bir yerde olmakla beraber nitelik olarak bazı eksikliklerin olduğunu tespit ediyoruz. Bunları gidermek ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için gayret gösteriyoruz. Komite olarak sorumluluk bizdedir. Dayanışma ile yürütülmesi halinde bu projedeki başarı grafiğimizin yükseleceğine inanıyorum. Bakanlığımızca 2013-2014 dönemi için işletme başına 600 lira destekleme ödemesi yapılacağı açıklanmıştır” dedi.

Toplantıda, Proje Koordinatörü Selçuk Birol tarafından katılımcılara projeyle ilgili Malatya’daki mevcut durum, yapılan çalışmalar ile 14 Haziran 2013 tarihinde yürürlüğe giren yeni tebliğ hakkındaki bilgileri sunum halinde aktarıldı.

Daha sonra, komite üyelerine sırayla söz verilerek, projeyle ilgili görüş ve önerilerinin dile getirilmesi sağlandı. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız