SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Promosyonlu At Satışı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:08
Promosyonlu At Satışı
A- A+ PAYLAŞ
 
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından Salı günü yapılacak safkan arap koşu tayı satışı ihalesinde, tay satın alan katılımcıların, bir tay daha kazanma şansı olacak.
 
TİGEM'in safkan arap ve elit koşu tayı satışları kapsamında, Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nde, yarın Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü yetiştirmesi safkan arap koşu tayı satışı ihalesi düzenlenecek. İhalede tay satın alan iştirakçilere birer şans kuponu da dağıtılacak. Noter huzurunda çekilen kura sonucunda da muhammen bedeli 25 bin lira olan “Safikız” isimli yarış atı tay satın alan müşterilerden birisine bedelsiz olarak verilecek.
  
Çekilişte katılımcılardan, ihaleye iştirak etmesi, ihalede tay satın alması ve 18 yaşının üstünde olması şartları aranacak.     
     
TİGEM Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden, muhabirine yaptığı açıklamada, hipodromlarda koşan 3 attan birinin TİGEM'in atı olduğunu, mevcut durum itibarıyla hipodromlarda koşan bin 595 Arap atının yaklaşık 544'ünün TİGEM'in yetiştirdiği atlar olduğunu bildirdi.
 
Bu yıl 204'ü koşu, 46'sı elit tay olmak üzere toplam 250 baş tayı satışa sunduklarını anlatan Bilden, bu kapsamda da ilk arap koşu tayı ihalesinin 5 
Haziran'da ikincisinin de 26 Haziran'da yapıldığını hatırlattı. Yarın gerçekleştirilecek 3'üncü ihalede de 53 arap koşu tayının görücüye çıkacağını anlatan Bilden, promosyon tay uygulamasını da bu yılki satışlarda başlattıklarını, bunun verilecek 3'üncü promosyon at olacağını söyledi.
 
5 taksitle ödeme imkanı
 
Koşu tayı ihalelerine katılan müşterilere bu yıl toplamda 4 promosyon atı vermiş olacaklarını dile getiren Bilden, şunları kaydetti:
 
“Bu yıl promosyonların dışında müşterilerimize ödeme kolaylığı olsun diye 5 taksit imkanı getirdik. İsteyen müşterilerimiz tayları peşin satın alabildikleri gibi, isteyenlerden yarısını peşin alıyoruz kalan yarısına 5 eşit taksitle faizsiz ödeme imkanı sağlıyoruz. Müşterilerimiz bunu kredi kartı ile de ödeyebiliyor ya da teminat göstermek kaydıyla ödeme gerçekleştiriyorlar. Bu yıl tay ihalelerimize dönük billboardlarda da ilan verdik, bunlar geçen yıla göre satışlarımızı ve atlarımıza ilgiyi ciddi şekilde artırdı.
 
At alanlar uzun yıllardan beri bizim müşterimiz. Biz istiyoruz ki dönem dönem bu tür promosyonlarla müşterilerimizin ilgililerini artıralım, hem de onlara bir katkımız olsun”
 
İhalelerde satışı yapılan koşu taylarının fiyatlarına ilişkin soru üzerine de Bilden, en son gerçekleştirilen ihalede koşu taylarının ortalama 65 bin liradan satıldığını söyledi.
 
Promosyon olarak verilen koşu taylarının da yarışlara katılabileceğine dikkati çeken Bilden, “Önümüzdeki yıllarda bu promosyon atlarının da çok iyi performanslarla yarışları çıkarabildiğini göreceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız