SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Protesto Eyleminde Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-01-06 18:03:38
Protesto Eyleminde Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  açıklama ve oturma eylemi yapmak isteyen beş kişilik eylemci grup gözaltına alındı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen aralarında öğretmen, sağlık çalışanı ve onlara destek amaçlı bir kişi, Malatya Emeksiz üst kavşağında, “İşimi ve ekmeğimi geri istiyorum” diyerek ellerinde bulunan dövizlerle açıklama ve oturma eylemi yapmak istedi.

Polis, “Yaptığınız yasal değil, gereken izinleri Valilikten alın ve öyle eyleminizi gerçekleştirin” diyerek eylemci grubu uyardı. Grup üyeleri polisin uyarılarına karşılık eylemini sürdürüp, açıklama yapmak isteyince emniyet güçleri, E.C., Ö.K., C.G., Ö.A. ile onlara destek vermek için gelen C.U. isimli şahsı gözaltına aldı.

Polise bir süre direnen eylemciler daha sonra polis aracıyla emniyete götürüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • AHMET (7 yıl önce)
    ESAS PROVAKASYON KOKUYOR DİYE YORUM YAPAN ARKADAŞ PROVAKATÖRÜN EN ÖNDE GİDENİDİR
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (7 yıl önce)
    BİLİP BİLMEDEN BUNLAR PROVAKASYON YAPIYOR,HERKES DÖNDÜ BİR BUNLARMI KALDI DİYEN ARKADAŞLAR DÖNEN YOK.HAK ARAMA PROVAKOSYON DEĞİLDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (7 yıl önce)
    1-BU ARKADAŞLAR FETÖCÜ DEĞİL,FETÖ DAVASINDAN ATILMADILAR 2-PROVAKASYON YAPMIYOR,KİMSEYE HAKARET ETMİYOR HİÇ BİR YARGI KARARI SORUŞTURMA İFADE VERME VS. OLMADAN HUKUKUKSUZ VE HAKSIZ ŞEKİLDE ELLERİNDEN ALINAN İŞLERİNİ EKMEKLERİNİ GERİ İSTİYORLAR VE SESLERİNİ KAMUOYONA DUYURMAK İSTİYORLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (7 yıl önce)
    Norveç'te mi yaşıyorsunuz.Bu ulkede bazı kesımler dısında hak aramak,protesto etmek,slogan atmak yasaktır.Artık nerede yasadıgınızı anlamaya baslarsanız ıyı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Provakasyon kokuyor gençler... Yaklaşık 70-80 bin kişi görevinden uzaklaştırıldı, hepsi geri döndü bir tek bu arkadaşlar mı dönmedi??? (Velev ki Provakatif bir eylem değilse de zamanlama yanlış)
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bizim polisimiz her şeyi görmez.Yanında geçer sesini çıkarmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Sayet,demokiresi,varsa,insanlar,derdini,anlatiyorsa,suc,sayilmamasi,gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (7 yıl önce)
    Allahuekber ile ne alakası var gözdağının
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)Muhittin isimli kullanıcı yorumuna
    Muuttin, Allahuekber deyince, protesto direk yukarıdan yasal hale mi dönüşüyor? Alakası şurada, Konu Yılbaşı kutlaması olunca ve "Allahuekber" nidalarına kimse bir şey demeyince, gözdağı oluyor? Diğer taraftan, FETÖ nün zamanında yasal olan derneğine üye diye, ya da yasal olan bankasında hesabı var diye haksızlığa uğrayanların seslerini duyurmaya çalışamaması ve onları apar topar göz altına alınması adaletsizliktir. Ülkenin başı "kandırıldık" diyor da, yurttaşı "kandırıldık" deyince mi suç oluyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    31.12.2016 tarihinde saat 15:00 te kapalı çarşının üstünde 70-80 kişi izinsiz gösteri yapıp tekbir getirerek yeni yılı kutlayan vatandaşlara göz dağı verdiğinde bu polisler neredeydi ??????????????????????????????????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (7 yıl önce)MALATYALI isimli kullanıcı yorumuna
    Görmüyor duymuyor bilmiyorlardı.. Şu resimlerde gördüğümüz öğretmenler meslek hayatımda karşıma çıkmıs en değerli insanlar.. Ama değer yetmiyor meyve veriyorsan taslanacaksin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Birincisi orada yeni yılı kutlayan vatandaşlara karşı bir gözdağı yoktu. VATANINI, BAYRAĞINI, MİLLETİNİ ve DEVLETİNİ SEVEN 70-80 yiğit vardı. Hepside gencecik cesur yürekli kardeşlerimizdi. ŞEHİT düşmüş ağabeylerini unutmayacak kadar vefâkar bir topluluktu. VATANA göz diken çapulculara verilen en güzel cevaptı. Ne günlere geldik YARABBİM, kulların tekbirlerden korkar oldular. ALLAH (CC) SONUMUZU HAYIR EDER İNŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekbiri gözdağı olarak algılayıp, Allahuekber seslerinden biraz olsun içiniz titremişse, Allahın izniyle iyi yoldasınız demektir, saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • CAFER (7 yıl önce)
    Ayıptır Günahtır Dikkat çekmek için 5 kişi hakını arıyor polis müdahale ediyor sende aynı konumdasın polis efendi
    0
    0
    Yanıtla