SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Protestoculara Bir Gözaltı Daha

0
Güncellendi - 2017-01-07 03:08:34
Protestoculara Bir Gözaltı Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da görevlerinden ihraçlarını protesto için açıklama yapmak isteyen 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 kişiden 3’ünün dünkü izinsiz eylemde de gözaltına alınan isimler olduğu öğrenildi.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen ve aralarında öğretmen, sağlık çalışanının da olduğu 4 kişi bugün yine Yüzüncü Yıl kavşağında eylem yaptı. Ellerinde dövizlerle ihraç edilmelerine tepki gösteren 4 eylemciye polis, izinsiz eylem yaptıkları gerekçesiyle dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Ancak uyarıyı dikkate almayan ve eyleme devam eden 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan Cengiz U., Erdoğan C. ve Özkan K.’nın dün de aynı yerde yapılan eylemde yer aldıkları ve polis tarafından gözaltına alındıktan sonra haklarında idari para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MEHMET (7 yıl önce)
    ONU BASTA DUSİNECEKLERDİ DESTEK VERMEDEN ÖNCE ALLAH İSLAH ETSİN İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer Toprak (7 yıl önce)
    PKK.da önce basit olarak düşünülen fikirlerle başlamıştı, FETÖ'de.... Sonrasında bu zararsız görülen hareketin etrafına toplanıyorlar ve kahredici sonuçlar ortada... Devlet bir karar almışsa doğrudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Kimseye zararları yok sadece tepkilerini oturarak dile getiriyorlar.Ellerinde bomba yok,silah yok,cephane yok,dört tane evrak var.Bırakın otursunlar kimseyi rahatsızda etmiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla