SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Protokol Açılışta Buluştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:05:04
Protokol Açılışta Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelindeki 13. Şubesini 27 Aralık Cumartesi günü Malatya İnönü Caddesi’nde açan Cawmin Mağazalar Zinciri’nin açılış törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya TSO Meclis Başkanı Sami Payza, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Ziraat Mühendisleri Odası Malatya şube Başkanı Fevzi Çiçek, MASKİ Daire başkanlarından Mehmet Çolak, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanı İhsan Akın, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye meclis üyeleri, medya kuruluşlarının temsilcileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Mağazanın kurdela kesim töreninde kısa bir konuşma yapan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya’nın aktif bir ticaret ve ekonomi hayatına sahip olduğunu belirterek, “Bugün burada kurdelasını keserek halkın hizmetine açacağımız Cawmin Mağazası’nın da Malatya halkına çok güzel hizmetler sunacağına inanıyorum” dedi.  Vali Süleyman Kamçı, daha sonra “Sağlık içinde hayırlı kazançlar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diyerek besmele ile açıyoruz” dedi. 

Cawmin Mağazalar Zinciri Genel Müdürü İsmail Güneş de, yaptığı konuşmada mağazanın açılış töreni için yapılan davete katılan protokol üyelerine ve Malatya halkına teşekkür etti. Güneş, daha sonra Cawmin Mağazalar Zinciri ve Malatya Mağazası hakkında kısa bilgiler verdiği konuşmasında şöyle dedi: “Malatya Mağazası yüksek kalite ve zengin ürün yelpazesine sahip bir mağaza kimliği ile hizmete girmektedir. Firmamız, yönetim felsefesini, yeni yatırımlarla yeni istihdam alanları üretmek, kazandığını ülke ve toplum yararına kanalize etmek üzerine kurmuştur. Cawmin Malatya Mağazası’nın toplum yararı gözeten bu hedefimizi daha da güçlendireceğine inanıyoruz”. 

Bu konuşmalardan sonra, Malatya Eski Vaizi İsmail Öztoprak, dua okudu ve Cawmin Malatya Mağazası’nın açılış kurdelası törene katılan protokol üyeleri ve davetliler ortaklaşa kesildi ve mağaza hizmete açıldı. 

Açılış sonrası, canlı klasik müzik dinletisi eşliğinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız