SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Protokol Tribünü ve Aidat Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nden, üyeler için 2007 yılı üyelik aidatları ile protokol tribünü konusundaki düzenleme konusunda uyarılar geldi.

AİDAT..
Kulüpten, aidatlarla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Malatyaspor Kulübü üyelerinin 2007 yılı üyelik aidatlarını 28 Şubat 2007 tarihine kadar Kulüp idari binasına veya 102492 nolu Türkiye Ekonomi Bankası hesabına yatırmaları tüm üyelerimize duyurulur.

NOT: Aidatlarını Banka hesabına yatıran üyelerimiz açıklama kısmına "2007 yılı üyelik aidatı" yazmaları rica olunur."

PROTOKOL TRİBÜNÜ..
Protokol tribünündeki düzenleme ile ilgili de şu açıklama geldi:

"Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından, Malatya İnönü Stadyumu Protokol Tribününde müsabakalar esnasında yaşanan bazı düzensizliklerden dolayı yeniden düzenlemeye gidildi.

Yapılan düzenleme gereği bundan böyle Malatya Valiliği ve Malatyaspor Kulübü tarafından Protokol tribününde müsabaka izlemeleri uygun görülenlere daha önceden verilen Protokol Kartlarının yerine kişilerin isimleri koltuklara yazılacak ve giriş esnasında kimlik kontrol yapılmak sureti ile Protokol tribününe geçişler mümkün olacaktır. Protokol Tribününe kesinlikle isim listesi harici veya çocukların girişi kabul edilmeyecektir. Protokol Tribününde müsabaka seyretme hakkına sahip kişilerin, zor duruma düşmemeleri için (0422) 3240505 nolu telefon numaralarından, 23.02.2007 Cuma gününe kadar Kulübümüzü arayarak, hazırlanan isim listesinden isimlerini kontrol ettirmeleri gerekmektedir.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız