SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Protokolu Buluşturan Nikah

0
Güncellendi - 2016-10-17 16:22:20
Protokolu Buluşturan Nikah
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk'ün oğlu Gültekin Asiltürk ile Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan'ın kızı Büşra Arslan'ın yaşamını birleştirdiği nikaha Malatya protokolü şahitlik yaptı.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu üyesi eski milletvekili Yasin Hatipoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile çok sayıda konuk katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde Gültekin Asiltürk ile Büşra Arslan'ın nikahı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından kıyıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu üyesi, eski milletvekili Yasin Hatipoğlu ile Malatya Valisi Mustafa Toprak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay yaptı.

Nikah sonrası Çakır, nikahı kıyılan çifte fincan takımı ile İslam İlmihali hediye etti. Yeni evli çifte evlilik cüzdanını Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk verdi.

iha

asiltürk1

GENÇ ÇİFTÇİN NİKAHINI BAŞKAN ÇAKIR KIYDI (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

asiltürk2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız