SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Prova Dolayısıyla Kapalıdır..''

A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Bayramı provaları dolayısıyla, İnönü ve Atatürk Caddeleri, 4.5 saat boyunca ulaşıma kapatıldı.

Malatya merkez İnönü Caddesi İnönü Kapalı Çarşısı önünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı provası nedeniyle saat 07.00'den itibaren şehrin ana ulaşım hattını oluşturan İnönü Caddesi, Sıtmapınarı kavşağından Belediye önüne kadar, Atatürk Caddesi'de Gazi İlköğretim Okulu başından yine Belediye önüne kadar trafiğe kapatıldı.

Saat 10.00'da başlayan provaları, Ulaştırma Alay Komutanı Kıdemli Albay Akif Karamustafa yönetti. Provada Vali Yardımcısı Mehmet Cilacı, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesiriklioğlu, vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra geçit töreni düzenlendi.

Bu arada, uçakların alçaktan uçuş yapması ve törende olağanüstü güvenlik önlemi alınması dikkat çekti.

Provalar saat 10.40'da sona erdi ve ana cadde ile bağlantıları yeniden trafiğe açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız