SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Provoke Etmeye Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:45
A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya’da MHP’lilerin HDP’ye oy istediğini iddialarıyla ilgili, “Son günlerde basına yansıyan asılsız haberlerle partimizin yükselişini provoke etmeye çalışıyorlar ama nafile” dedi. 

Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla iddialara cevap veren Erdem, “Milliyetçi Hareketin yükselişi devam edecektir. Laf ebeliği ile yükselişimize mani olamayacaklardır” diye konuştu. 

MHP olarak 7 Haziran seçimlerinin başta Türkiye olmak üzere millete ve adaylara hayırlar getirmesi dileğinde bulunduklarını her ortamda söylediklerini ifade eden Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir zaman bölücü faaliyete ödün vermediğini dile getirdi. MHP’nin HDP ile hiçbir zaman yan yana olmadığını ve olmayacağını da kaydeden Erdem, “Milliyetçi Hareket Partisi Oslo’da teröristlerle görüşme yapmadı. Teröristleri affetmek için Habur’da Çadır Mahkemesi kurmadı. Milliyetçi Hareket Partisi, binlerce vatan evladını şehit eden PKK’ya hamilik yapan Barzani’yi Diyarbakır’da ayağına gidip sarmaş dolaş olmadı. Milliyetçi Hareket Partisi Dolmabahçe Sarayı’nda devlet olarak süklüm büklüm olup, terörist başının on emrini dinlemedi” ifadelerini kullandı.

Bu iddianın tamamen asılsız olduğunu savunan Erdem, “Son günlerde basına yansıyan asılsız haberlerle partimizin yükselişini provoke etmeye çalışıyorlar ama nafile. Bütün bu zihniyette olanlar Milliyetçi Hareket Partisi’ne menfi söz söyleme hakkına ve haddine sahip değildir. Bu böyle bilisin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız