SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Psikiyatri Servisinde Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:26:58
Psikiyatri Servisinde Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde hasta odasında çıkan yangın paniğe sebep oldu. Servisteki hastalar kısa sürede tahliye edilirken, güvenlik görevlileri yangın tüpleriyle alevleri büyümeden kontrol altına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Devlet Hastanesi’nin 3’üncü katında bulunan Psikiyatri Servisi'nde hasta odasında dumanların yükselmesi ile otomatik söndürme sistemi devreye girdi. Alarmın da devreye girmesi ile kısa süreli paniğin yaşandığı serviste güvenlik görevlileri yangın tüpleri ile yangına müdahale etti. Kısa sürede serviste yatan tüm hastaların tahliye edilmesi ile yangında kontrol altına alındı. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerde kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Erhan Berk’in de olay yerine gelerek yetkililerden bilgiler alırken bayan hastanın odasında çıktığı öğrenilen yangında hasta yatağında hasar gördü. Otomatik söndürme sisteminin çalışması ile yangının kısa sürede büyümeden söndürülmesi ile olası bir facianın da eşiğinden dönüldü. Güvenlik görevlilerinin de soğukkanlılıkla yangına müdahale etmesi sonucu yangın küçük çapta maddi hasar ile atlatıldı.

Psikiyatri tedavisi gören bayan bir hastanın odasında çıkan yangının bilerek çıkarıldığı iddia edilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada yangın nedeniyle tahliye edilen hastalardan bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız