SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT 1. Ligde Fikstür Çekimi 21 Temmuz'da

0
Güncellendi - 2016-07-15 17:09:10
PTT 1. Ligde Fikstür Çekimi 21 Temmuz'da
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig fikstürünün 21 Temmuz'da çekileceği açıklandı.

2016-2017 Sezonu PTT 1. Lig fikstürü 21 Temmuz 2016 Perşembe günü çekilecek. TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek fikstür çekimi saat 14.00'te başlayacak.

PTT 1. Ligi’nde 18 takım mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezonu Adanaspor şampiyon, Kardemir Karabükspor ise ikinci tamamlamış ve bir üst lige çıkmıştı. Play-Off maçları sonunda da Alanyaspor, finalde Adana Demirspor’u yenerek, Süper Lig biletini alan son takım olmuştu. PTT 1. Lig’den sezon sonunda ise Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor ve 1461 Trabzon ise küme düşmüştü.

Süper Lig biletini Play-Off’ta yitiren Adana Demispor ile Elazığspor, Balıkesirspor, Giresunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor, Altınordu, Yeni Malatyaspor, Boluspor, Göztepe, Şanlıurfaspor ve Denizlispor bu sezonda PTT 1. Ligi’nde mücadele edecek.

Öte yandan Süper Lig’den düşen Sivasspor, Eskişehirspor ve Mersin İdman Yurdu’nun yanı sıra geride kalan Spor Toto 2. Lig’den yükselen Bandırmaspor, Ümraniyespor ve Manisaspor takımları da PTT 1. Ligi’nde ter dökecek.

LİG 19 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

2016-2017 sezonu PTT 1. Lig planlaması belli oldu. Planlamaya göre, PTT 1. Lig’de sezon 19 Ağustos’ta başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2016-2017 sezonun planlamasını açıkladı. Yeni Malatyaspor’un da mücadele ettiği PTT 1. Lig’de sezon 19 Ağustos’ta başlayacak. Ligin ilk yarısı 25 Aralık’ta oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek.

PTT 1. Lig’de ikinci yarı 7 Ocak 2017’de başlayacak. Sezon, 21 Mayıs 2017’de oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanmış olacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız