SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT 1. Ligde Son Haftanın Programı

0
Güncellendi - 2016-05-09 17:10:26
PTT 1. Ligde Son Haftanın Programı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin  son haftası olan 34. haftada oynanacak olan karşılaşmaların programı açıklandı. Buna göre, ligin son haftasında Alima Yeni Malatyaspor, Boluspor ile 13 Mayıs Cuma günü 18.00’da İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

PTT 1. Lig’de son haftaya girilirken ikincilik yarışı ve Play-Off potasında yer alacak takımların belirlenmesi adına büyük bir heyecan yaşanıyor.

Ligde son hafta karşılaşmaları Cuma ve Cumartesi günü oynanacak. PTT 1. Lig’de 34. haftanın programı şöyle:

13 Mayıs Cuma

18.00 Alima Yeni Malatyaspor-Boluspor/Malatya İnönü

18.00 Kayseri Erciyesspor-Samsunspor/Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

20.00 Altınordu-Karşıyaka/İzmir Atatürk

14 Mayıs Cumartesi

19.00 Şanlıurfaspor-Adana Demirspor/Şanlıurfa GAP Arena

19.00 Balıkesirspor-1461 Trabzon/Balıkesir Atatürk

19.00 Denizlispor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor/Denizli Atatürk

19.00 Göztepe-Kardemir Karabükspor/İzmiz Atatürk

19.00 Giresunspor-Multigroup Alanyaspor/Giresun Atatürk

19.00 Adanaspor-Vartaş Elazığspor/5 Ocak Fatih Terim.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız