SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT 175. Yılını Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:15
PTT 175. Yılını Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

PTT’nin 175. Kuruluş Yıldönümü Malatya’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler sonrasında PTT Başmüdürü Fahri Ocak ve çalışanlar daha sonra Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak, 1840 yılında kurulan PTT’nin 175 yıllık bir teşkilat olduğunu ve bugün posta hizmetlerinin yanı sıra bir çok işleme imza attığını söyledi. PTT’nin 400’e yakın işlem gerçekleştirdiğini belirten Ocak, klasik posta ve telgraf hizmetlerinin yanı sıra kargo, kurye ve bankacılık işlemlerini yürüttüklerini ifade etti. Vatandaşların artık birbirleri ile mektuplaşma alışkanlığını bıraktıklarını dile getiren Ocak, sadece resmi mektuplar arası mektuplaşmanın sürdürdüğünü kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Süleyman Kamçı ise PTT’nin dünya var oldukça açık kalacak bir kurum olduğunu vurguladı. Kamçı, “Mektup hizmetlerine vatandaşın ilgisinin azalması ile birlikte PTT’nin diğer hizmet dallarına yönelmesi ile bu durum kurumun gelişmesinde etken olmuştur. PTT’nin bu seviyeye gelmesi için çaba gösteren sizlere ve sizlerin nezdinde tüm PTT çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Kuruluşunuzun 175. yıllını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda ise PTT Baş Müdürü Fahri Ocak, Vali Kamçı’ya 2014 yılı flateli albümü ile PTT ajandası hediye etti.

Ziyarete PTT İnsan Kaynakları Müdürü Ergün Cömert, Teknik Servis Müdürü Kadir Kaya, İşletme Hizmetleri Müdürü İhsan Karataş, Merkez Müdürü Mustafa Bakır da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız