SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'PTT Niye Satıyor?'

A- A+ PAYLAŞ

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Milli Piyango Bileti satarken, buna milli piyango bileti satıcıları karşı çıkıyor.

Milli Piyango bileti satıcılarının tepkilerine karşılık veren PTT Malatya Başmüdürü Hüseyin Zengin, "Geçen yıldan itibaren PTT olarak Milli Piyango Bileti satıyoruz. Ancak yılbaşı nedeniyle daha aktif olarak bu işi yapıyoruz. PTT niye satıyor şeklindeki serzenişlere de şunu söyleyebilirim. Biz kimsenin işine engel olmuyoruz. Bu iş arz talep işidir diyoruz. Vatandaş hizmeti kimden iyi alabiliyorsa oradan biletini alır. Biz şu firma veya bayiye sıkıntı meydana getirmek diye bir amacımız yoktur" ifadelerini kullandı.

Zengin, "PTT merkez ve şubelerinde Milli Piyango Bileti satıyoruz. Ayrıca sahte Milli Piyango Biletlerinin de piyasada olduğu söyleniyor. PTT'den alanlar bu olumsuzluklardan karşılaşmazlar. PTT'den alacağınız Milli Piyango Bileti ile Talih Kuşu sizin başınıza konabilir" dedi.

Bu arada, PTT'nin sattığı Milli Piyango Bileti alın bir bayan ise, "PTT'den annemin emekli maşını aldım. Çıkarken, Milli Piyango Bileti satıldığını gördüm. Bir şansımı deniyeyim diye aldım. Çıkarsa ağabeyime ev alacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız