SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT Önünde Cinayet

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:47
PTT Önünde Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da merkezi İstanbul’da bulunan bir güzellik merkezinin ortakları arasındaki anlaşmazlık yüzünden çıkan kavgada bıçaklanan 27 yaşındaki Yunus Kaya adlı şahıs hayatını kaybetti. Olaya karışan ve  kaçarken Elazığ- Sivrice'de yakalanan 1'i kadın 6 şüphelinin de aralarında bulunduğu toplam 12 şüphelinin gözaltına alındıkları bildirildi. Katil zanlısının ölen gencin akrabası ve onun gibi Ağrı nüfusuna kayıtlı olduğu haber alındı.

LÜKS ARABAYLA GELDİLER..

Olay, Çarşamba gecesi İnönü Caddesi PTT binası yakınlarında meydan geldi. İddiaya göre, merkezi İstanbul’da bulunan güzellik merkezinin şubesini işleten Yunus Kaya ile alacak verecek meselesi nedeniyle İstanbul’dan gelen bir grup ile önce işyerinde kavga ettiler. Kavga daha sonra PTT binasının yakınlarında da devam etti. Bıçak darbesi alarak ağır yaralanan Yunus Kaya, ambulans ile kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti.

Asayiş Şubesi ekipleri, kalabalık oldukları belirlenen saldırganları yakalamak için şehir merkezinde geniş çaplı arama çalışması yaptı. Çalışmalar esnasında, olaya karışanlardan bazı şahısların İstanbul’dan gelirken kullandıkları Mercedes marka lüks araç, eski belediye binası meydanının karşısındaki güzellik merkezinin bulunduğu binanın önünde park halinde bulundu. Yapılan araştırmada saldırganlardan bir grubun Atatürk (Kışla) Caddesindeki  bir otele giderek, buradan bir taksiciyi arayarak otomobilini kiraladıkları ile Diyarbakır’a hareket ettikleri belirlendi. Şüphelilerin kaçtığını tespit eden Asayiş Şubesi ekipleri Diyarbakır güzergahındaki Emniyet ve Jandarma birimlerini bilgilendirirken, 2 ayrı polis ekibi de arkadan takip etmeye başladı. Şüphelilerin Elazığ’ın Sivrice ilçesi yakınlarında yakalandıkları öğrenildi.

Saldırganların kaçarken terk ettikleri 34 FJ 4745 plakalı otomobil, polis ekiplerince otoparka çektirildi. Yine polis ekipleri Güzellik Merkezi’ni mahkeme kararı ile açtırtarak içerisinde uzun süre inceleme yaptı. Yapılan incelemede iş merkezinde kan izlerine rastlandığı ve tarafların burada da kavga ettikleri tespit edildi.

6'SI DİYARBAKIR YOLUNDA YAKALANDI

Polis olayın şüphelilerinin, Malatya'dan kiraladıkları özel bir araçla Diyarbakır'a gitmek üzere ayrıldıklarını belirleyince, bu güzergahtaki güvenlik birimlerini haberdar ederken, Malatya'dan da peşlerine düştü.

Şüphelilerin bulunduğu otomobil, Elazığ'ın Sivrice ilçesi yakınlarında polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçta bulunan ve Yunus Kaya'yı bıçakladığı öne sürülen Bilal Ç. ile olaya karışan Aytekin P., Serdar K., eşi Ceyda K., Muhammed S. ile Erkan S. adlı şüpheliler yakalandı. Yakalananlar Malatya'dan giden polis ekibine teslim edildi. Sabaha karşı Malatya'ya getirilen şüpheliler, hastanede yapılan sağlık kontrolunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na götürüldüler.

6 GÖZALTI DA MALATYA'DAN..

Polis olaya karışanlardan Burak S., Mehmet Y., Ayhan Y., Barzani Y. Barış Ö. ve Mehmet Ö. adlı şüphelileri de Malatya'da yakaladı ve böylece gözaltına alınanların sayısı 12'ye yükseldi.

Son olarak yakalanan şüphelilerden 4 kişinin, öldürülen Yunus Kaya’nın grubundan olduğu haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız