SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT Önündeki Saldırıya 3 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

  • PTT önündeki seyyar çay ocağının bulunduğu meydana ateş açılması ve 2 kişinin yaralanması olayının failleri olduğu gerekçesiyle 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Malatya’da gece yarısından sonra Merkez PTT önündeki meydanda bulunanlara pompalı tüfekle ateş açarak 2 kişinin yaralanmasına neden olan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş ekipleri olayda kullanılan pompalı tüfeğe de el koydu.

Olay, 14 Kasım Salı günü gece yarısından sonra saat 01.00 sularında merkez İnönü Caddesi PTT merkez binasının önünde meydana gelmişti. Gece saat 22.30 sularında seyyar olarak açılan çay ocağına gelen bir grubun, iddiaya göre burada bulunan müşteri olarak oturan “bayanları rahatsız etmeleri” nedeniyle, kendilerine müdahale eden seyyar çay ocağını işletenler ile kavga edip ayrıldı.

Bir süre sonra pompalı tüfekle alıp gelen 3 şüpheli, PTT binasının önünde açık alanda bulunan çay ocağına ateş açtılar. Burada oturmakta olan Şahin B. ile Volkan B. adlı şahıslar vücutlarına saçmaların isabet etmesi nedeniyle yaralandı. Yaralılar, ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırganlar ise gelmiş oldukları bir otomobil ile kaçtılar.

Olayda, PTT binasının duvarında iki noktaya saçma isabet etmesi nedeniyle de maddi hasar oluştu.

Asayiş Şubesi ekipleri, isimlerin tespit ettiği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Sabah saat 05.00 sularında şüphelilerden birisi kullanmış oldukları Sivas plakalı otomobil ile Yeşiltepe-Seyran mahallesindeki evine gidince, burada yakalandı. Asayiş Şubesi ekipleri olaya karışan Z.D., H.K. ve B.T. adlı şüphelileri, olayda kullanılan pompalı tüfek ile birlikte gözaltına aldı.

Şüphelilerin Asayiş Şubesindeki soruşturmaları devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    ptt nin önündeki görüntü Malatyamıza yakışmıyor.Gündüz olunca seyyara göz açtırmayan belediye akşam olunca uyuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Yav arkadaş Evinizde oturun.Evinizde çayınızı kahvenizi için ,mandalinası yiyin pijamalarınızı giyip televizyon karşısında uyuya kalın ne işiniz var dışarıda bu soğukta sokaklarda devlet sorumlu yetkililer bu söylediklerimi yapıyor MAŞALLAH ASAYİŞ BERKEMAL :) SAHİPSİZ MEMLEKET
    0
    0
    Yanıtla
  • KERİM (6 yıl önce)
    MERAKLI MİLLET TOPLANMIS YİNE
    0
    0
    Yanıtla