SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT'cilerden 167. Yıl Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

PTT'nin 167. kuruluş yıldönümü Malatya'da da kutlandı.
Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Malatya Müessese Müdürü Hüseyin Zengin ve beraberindeki PTT kısım müdürleri, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan PTT Malatya Müessese Müdürü Hüseyin Zengin, kurum olarak bankacılıktan posta işlemlerine kadar birçok alanda hizmet verdiklerini ifade etti.

Vali Halil İbrahim Daşöz de Türkiye'nin eski ve köklü kuruluşlarından PTT'nin hizmetlerinden övgüyle söz ederek kuruluş yıldönümlerini kutladı.

Zengin ve beraberindekiler, daha sonra Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Akın, bu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Posta teşkilatı Osmanlıdan bize devredilmiş olan bir kurum. 1840 yılından beri insanımıza hizmet üretiyor. Belki ilk kurulduğu yıllarda yalnızca haber iletmek için fayda üreten bir kurum iken, bugün Bankacılıktan tutun da toplumun ihtiyaç duyduğu birçok alanda hizmet üretiyor. İstiklal harbi sırasında Posta çalışanlarının cephede çarpışan şehit ve gazilerimiz kadar özveri ile kurtuluş savaşına destek verdiklerini de biliyoruz. Bundan sonra da her türlü sıkıntı ve zorluk altında özelde Malatya insanına genelde Türkiye ve Dünyaya hizmet dağıtacağınıza inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız