SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT'de Şüpheli Poşet Paniği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:13
PTT'de Şüpheli Poşet Paniği
A- A+ PAYLAŞ

PTT merkezi binasında farkedilen poşet, panik yarattı. Yetkililer polisi ararken, polis ekipleri PTT binasına gelerek binayı boşalttı, PTT çalışanları ise işlemleri durdurdu.

Olay, saat 13.30 sıralarında merkez PTT binasında yaşandı. Yoğun kalabalığın olduğu PTT binasında PTT görevlileri, yerde gördükleri bir poşetin kime ait olduğunu sorduğunda, sahibi çıkmayınca Emniyete şüpheli paket alarmı verildi.  Emniyet,  kısa sürede çok sayıda ekibi ve Bomba İmha Uzmanlarını PTT binasına gönderdi.

Polis ekipleri, PTT’te bulunan vatandaşları boşaltırken, PTT çalışanları ise işlemleri durdurdu. Polis ekipleri PTT girişini güvenlik şeride ile kapatarak kimseyi binaya yaklaştırmadılar. Polis ekipleri poşet için inceleme yapacağı esnada Suriyeli uyruklu Gülsüm Halil bir kadın gelerek, poşetin kendisine ait olduğunu, içinde mutfak eşyası olduğunu, içeride bırakarak dışarı çıktığını ve tekrar almaya geldiğini söyledi. 

Gülsüm Halil adlı kadının ifadesi üzerine rahat bir nefes alan polis ekipleri,  kadını dışarıda tutarak içeride kurumun güvenlik kameralarını inceledi. Kamera görüntülerinde kadının doğru söylediği anlaşılınca, kadın içeri alınarak poşeti teslim edildi ve güvenlik şeridi kaldırılarak vatandaşların PTT binasına girmesine izin verildi.

Suriyeli Gülsüm Halil’in Malatya’daki Beydağı Konaklama tesislerinde mülteci olarak kaldığı ve kamptan bir grup mülteci ile birlikte haftalık izinli olarak şehir merkezine alışverişe getirildiği,  mutfak eşyası aldığı ve bu eşyaların bulunduğu poşet ile birlikte bir işlem için PTT binasına girdiği ve kısa süreliğine poşeti bırakarak dışarı çıktığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız