SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT'den Mektup Kampanyası

0
Güncellendi - 2016-06-29 16:41:57
PTT'den Mektup Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

PTT Genel Müdürlüğü tarafından güvenlik güçlerine gönderilmek üzere tebrik kartı kampanyası başlatıldı.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından çoğunluğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yer alan yaklaşık 126 Güvenlik Biriminde görev yapan asker ve polislere gönderilmek üzere tebrik kartı kampanyası başlatıldı. Türkiye’nin 81 ilinde başlatılan ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası kapsamında PTT tarafından hazırlanan ve üzerinde ‘Size Minnettarız’ sloganı bulunan tebrik kartları Bayramdan önce asker ve polislere ulaştırılacak.

Dün itibariyle Malatya’da da başlayan kampanya kapsamında Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezine stantlar kurulurken kampanyanın tanıtım törenine katılan PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak Malatyalılardan kampanyaya destek vermelerini istedi. Tebrik kartlarının güvenlik güçlerine ücretsiz ulaştırılacağını ifade eden Ocak “Amacımız şanlı ecdadımızın kanları ve canları ile bin yıldır vatan yapıp bizlere emanet ettiği bu topraklarda nice bin yıllar daha huzur içerisinde yaşayabilmemiz için, ülkemizin huzur ve refahı için kahramanca görev yapan vefakar ve cefakar Güvenlik Güçlerimize minnet duygularımızı dile getirebilmek ve Ramazan bayramlarının kutlanmasına vesile olmaktır” diye konuştu. Kampanya kapsamında 4 çeşit tebrik kartı hazırlandığını kartların üzerinde ‘Size Minnettarız’ sloganının yer aldığını kaydetti. Kampanyanın milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunacağını dile getiren Ocak, “Vatandaşlarımız bu kampanyada posta kartının arka yüzüne duygu ve düşüncelerini ve bayram mesajlarını, adres bölümüne ise göndermek istedikleri ili yazarak kartları PTT görevlisine teslim etmeleri yeterli olacaktır. Kartlar en geç arife günü Güvenlik Güçlerimizin bulunduğu bölgelere iletilecektir” şeklinde konuştu.

iha

PTT TARAFINDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK KARTI GÖNDERİLECEK (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız