SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT'nin 174’üncü Yıldönümü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:14:54
PTT'nin 174’üncü Yıldönümü
A- A+ PAYLAŞ

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 174’üncü yıldönümü nedeniyle, Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, basın açıklaması yapıldı. 

Atatürk Anıtı’na çelenk PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak tarafından konulurken, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı da okundu.

Daha sonra makamında basın açıklaması yapan PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak, “1840 yılında kurulmuş olan teşkilatımızın, bugün 174’üncü yılını sizlerle paylaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

İki asırlık çınar olan PTT Malatya’mızda, 10 Merkez, 26 Şube ve 22 Acente olmak üzere toplam 58, Türkiye genelinde 4 bin 529 işyerinde hizmet vermekte olup, bu işyerlerimizde 200’e yakın kurum ve kuruluşa ait 350’e yaklaşan farklı hizmet sunmaktayız” ifadelerini kullandı.

“Tüm İşyerlerimizde PttCell, Hızlı Geçiş Sistemi HGS, tüm bankacılık hizmetlerini, emekli maaş ödemelerini, sigorta, kredi kartı, telefon tahsilâtı, havale ve nakit ödeme işlemleri ile gram altın satış-alışı yapılmakta olup şimdide Tüm PTT Merkez, Şube ve Acenteliklerinde Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ)’ne ait su faturalarının tahsilatına başlanmıştır” diyen Ocak açıklamasını şöyle tamamladı:

“Günümüzde hizmet sektöründeki gelişmelerin elektronik hizmet alanında yoğunlaştığı gerçeğinden yola çıkan PTT Teşkilatı bu yönde bir ivme kazanarak Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile e-PTTAVM, Kayıtlı Elektronik Posta, e-Tebligat, e-Yazışma gibi birçok hizmeti hayata geçirmiştir.

PTT aracılığı ile sunulmakta olan Kayıtlı Elektronik Posta hizmetlerinin abonelik işlemlerine başlamış olup, Ticari Kuruluşların 2015 Ocak ayına kadar 6102 sayılı kanun gereği Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) sistemine mutlaka kaydolmaları gerektiğini bir kez bu vesileyle hatırlatmak isterim.”

Müşteriye Hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 174’üncü yıldönümü nedeniyle, 174’üncü müşteriye hediyeler verildi. 

PTT Malatya Başmüdürlük binasında işlem yaptırmaya gelen 174’üncü müşteri Gülhan Başyiğit’e hediyeleri PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak verdi.

Para havalesi işlemi için PTT’ye gelen Gülhan Başyiğit isimli kadın, önce şaşkınlık yaşadı.

Daha sonra PTT’nin çeşitli hediyelerini alan Gülhan Başyiğit, ne diyeceğini bilemediğini söyledi.

PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak ise, 174’üncü yıldönümü nedeniyle, bugünkü 174’üncü müşteriye hediyeler verdiklerini ifade etti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız