SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT'nin Kargoculuğu

A- A+ PAYLAŞ

PTT Malatya Başmüdürü Hüseyin Zengin, teşkilat olarak iddialı olduklarını belirttiği kargo hizmetini basın mensuplarına tanıttı.

PTT Başmüdürlüğü salonunda bir basın toplantısı yapan Zengin, "1840 yılında Posta Nezareti adıyla kurulan PTT, 167 yıldır uzakları yakınlara getirmek için çalışan Türkiye'nin en köklü kurumlarından biridir. Son yıllarda ulaşım ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişim ve posta hizmetlerine yenilerinin eklenmesi sağlanmıştır. PTT, deneyimli kadrosu ve günümüz teknolojisiyle Türkiye'nin en ücra köşesine bile ulaşabilmektedir. Kaliteli ve süratli hizmeti en ucuza sunmayı ilke edinen kurumumuz, PTT kargo hizmetine başlamış bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

"PTT ülke genelinde 4 bine yakın işyeri, 30 bin uzman personeli, 5 binin üzerinde dev araç filosuyla en iyi kargo hizmetini vermek için yola çıkmıştır. PTT Kargo bine yakın hattan oluşan geniş bir ulaşım şebekesine sahiptir. Ebat ve kilo limiti olmaksızın her türlü kargo adreslerden alınarak, tam zamanında teslim etmek için 5 bin araç filosu oluşturduk" diyen Zengin, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Ayrıca PTT olarak VİP kargo adı altında bir hizmet projesini daha hayata geçirdik. Bu hizmetlerimizde vatandaşlarımız belli saatlerde uçak postasıyla kargo ile anında yollama fırsatı yakalayacaktır. Malatya'da bu hizmetlerin yapılabilmesi için hizmet alım ihalesi ile piyasadan eleman alınıp arabaya kiralanarak kadrosu güçlenmiş durumda olan vatandaşlarımız, Alo 169’u çevirerek tüm bu hizmetlerden yararlanabilirler. Dini bayramlarda, yılbaşında, anneler, babalar ve sevgililer günü gibi özel günlerde kargolarınızı 5 gün önceden PTT Kargo ile gönderdiğinizde sürpriz hediyelerle karşılaşabilir, toplu gönderilerde yüzde 30'lara varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Öte yandan kargo ücretlerini posta çeki hesabından yada kredi kartı ile ödeyebilirsiniz."

Zengin daha sonra oluşturulan kargo filosunu basın mensuplarına tanıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız