SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT'ye Motorize Takviye

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:55
PTT'ye Motorize Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya PTT Başmüdürü Fahri Ocak, Malatya’daki hizmetlerde kullanılmak üzere 16 yeni motosikletin gönderildiğini açıkladı.

PTT hizmet binasının önünde düzenlenen törende, Malatya PTT Başmüdürlüğüne gönderilen 16 motosiklet hizmete girdi. Törende konuşan Malatya PTT Başmüdürü Fahri Ocak, “Posta ve Kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi, daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla Genel Müdürlüğümüzce mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup PTT A.Ş Başmüdürlüklerimize teslimleri yapılmıştır. Söz konusu motosikletlerden 16 adedi Malatya PTT A.Ş Başmüdürlüğümüze teslim edilmiştir. Bu motosikletler, Büyükşehir olan ve hızla gelişen, yeni yeni siteler ve yerleşim alanlarına kavuşan Malatya’mızda, posta ve kargo gönderilerinin zamanında vatandaşlarımıza ulaştırılmasında kullanılacaktır” dedi.

Ocak, “Hizmete verilen yeni motosikletler; müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş imajına da yaraşır bir dış görünüş ve donanıma da sahiptirler. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde, vatandaşlarımızın menfaati, temenni ve beklentileri doğrultusunda gerekli çalışmalarımızın yapılacağını belirtir. Alımı yapılan motosikletlerin PTT camiasına ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kaydetti. 

Malatya PTT Başmüdürü Fahri Ocak, tören sonrasında kask takarak motosikletlerin birisine bindi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız