SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Puan Almayı Hedefliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı ve kafile Cuma gecesi uçakla İstanbul aktarmalı olarak İzmir'e gitti. Bu arada Pazar günü İzmir Alsancak Stadı'nda oynanacak ve 13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesinin süper lig klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp'ın yöneteceği bildirildi.

"PUAN HEDEFLİYORUZ.."
Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların hayli istekli ve hırslı oldukları dikkat çekti. Teknik Direktör Ömeroviç, taktik çalışmada özellikle forvet oyuncularından kaleye bol bol şut atmalarını istedi.

Genel Kaptan Vural Sarıcı, Karşıyaka deplasmanına puan ve puanlar için gideceklerini belirterek, "Orduspor maçında 3 puan alarak büyük moral bulduk. Karşıyaka'yı yenerek, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İyi bir takımımız var, futbolcularımıza güveniyoruz. Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi İzmir'de de bir taraftar kitlemiz var. İzmir'deki taraftarlarımızın bu maça ilgi göstereceklerine ve bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların desteğiyle bu maçtan en az 1 puanla ayrılmak istiyoruz. Bunu başarırsak kalan 2 maç için büyük moral kazanmış olacağız" diye konuştu.

Malatyaspor'da sakatlıkları süren Turgay Koyuncu ve Zafer Demiray'ın yanı sıra kart cezalısı Güngör, Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.

İzmir Bornova'daki Ocakoğlu Otel'de kalacağı belirtilen Malatyaspor, maçın son antrenmanını Cumartesi günü saat 11.00'de Altay Tesisleri'nde yapacak. Malatyaspor Kafilesine genel kaptan Vural Sarıcı'nın başkanlık ettiği bildirildi.

HAKEMLER..
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

"1 Aralık Cumartesi:
Kayseri Erciyesspor - Giresunspor: Deniz Çoban
Diyarbakırspor - Antalyaspor A.Ş.: İlker Meral

2 Aralık Pazar:
İstanbulspor - Sakaryaspor A.Ş.: Hamza Mısır
Karşıyaka - Malatyaspor: Özgüç Türkalp, Ayhan Akgöz, Serkan Olguncan, 4. hakem Bahadır Kayışoğlu
Boluspor - Mardinspor: Aytekin Durmaz
Orduspor - Eskişehirspor: Selçuk Dereli
Samsunspor - Altay: Tayfur Özkan
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Elazığspor: Cüneyt Çakır
Kocaelispor - Kartalspor: İsmet Arzuman"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız