SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puan Farkını Büyütmüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:00:34
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, grubun lideri olan Hatayspor ile aralarındaki puan farkını gözlerinde büyütmediklerini ifade ederek, takım olarak iyi bir ikinci yarı geçireceklerini söyledi. 

Ligin ilk yarısının son maçında sahalarında Pazar günü Giresunspor’u konuk edeceklerini belirten Mumcu, “Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Giresunspor maçını kazanarak, ligin ilk yarısını 3 puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Ertan Mumcu, geride kalan 6-7 haftalık süreçte bir takım şansızlıklar yaşadıklarını kaydederek, “Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle ideal kadroyu oluşturamadık. Tabi eksiklikler var ama izah edemeyeceğimiz bazı mağlubiyetlerde aldık” ifadesini kullandı.

Hatayspor ile aralarındaki puan farkının kapanacağını belirten Mumcu, “Hatayspor ile aramızdaki 7 puan farkı gözümüzde çok büyütmüyoruz. Bu puan farkını kapatacağımızı ümit ediyorum. Devre atasında takıma takviye yapacağız. Kamp dönemiyle ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Takım olarak ligin ikinci yarısı bizim için daha iyi geçecek” şeklinde konuştu.

Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Mumcu, “İç sahada oynadığımız maçları avantaj haline dönüştürmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Son haftalarda ilginç çıkışlar yaşanıyor. Bu yönetim olarak bizleri çok üzüyor. Tabi bizim yanımızda tüm Malatya’yı da üzdüğünü düşünüyorum. Bunlara hiç gerek yok. Taraftarlarımızın sahada mücadele eden futbolcu arkadaşlarımıza sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız