SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puan Farkını Kapatacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci, şampiyonluğu ligin sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. 

Değirmenci, Tokatspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Bizim halen şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Geçen hafta ki mücadele, teknik heyeti ve bizi çok sevindirdi. Güzel bir sonuçtu. Futbolcuların mücadelesi bizi oldukça memnun etti. Önümüzdeki maçlar için güzel bir umut kaynağı oldu. Önümüzde bir Aydın karşılaşması var. Aydınspor 1923 karşılaşması için futbolcularımızla görüştüğümüzde aldığımız netice gayet iyi” dedi.

Futbolcuların hırs ve mücadelelerinden çok memnun olduklarını kaydeden Değirmenci, “Futbolcu kardeşlerimizi hırslı görüyoruz. Önceki karşılaşmalarda 90 dakikayı tamamlama konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Ama şimdiki maçlarımızda futbolcularımız 90 dakikanın üstünde bir performans sergiliyorlar. İnşallah Aydınspor 1923 maçında da galip geleceğimize inanıyorum. Bu futbolculardaki hırsı gördükçe, seviniyor ve umutlanıyoruz. İnşallah taraftarlarımıza olsun, Malatya’mıza olsun, güzel bir netice ile geleceğimize inanıyoruz. Bu iş henüz bitmedi. Biz bu işte varız” şeklinde konuştu.

“PUAN FARKINI KAPATACAĞIZ”

Değirmenci, lider Hatayspor ile aralarındaki puan farkını kapatacaklarını da ifade ederek, “8 puanlık fark büyük bir puan değil. Sonuçta üç puanlık bir sistemde oynanıyor maçlarımız. Biz inanıyoruz ki; Hatayspor maç kaybetmeye başlayacak. Hatayspor kaybettikçe bizde inşallah kazanacağız. Bizde bu şampiyonluk hedefiyle güzel bir yere geleceğimize inanıyorum. Futbolcularımız böyle oynadığı sürece, biz 8 puanlık farkı fark olarak görmüyoruz” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Değirmenci, taraftarların kendilerine her zaman güç verdiğini kaydederek, “Taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorlar. Bu birlikteliğin bu hafta ki maçımızda meyvelerini vermeye başladı. Taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet bir arada olunca sonuçlar güzel oluyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız