SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puan Kayıplarını Telafi Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-10-28 04:02:03
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un orta saha oyuncusu Yusuf Çelik, grupta geride kalan 3 haftalık süreçte şansız puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederek, “Şehit Kamil Belediyespor karşılaşmasını kazanarak, yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sezon grup birinciliğini sezon sonuna kadar kovalayan, bu sezona da iddialı başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geride kalan 5 haftalık süreçte oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet alarak 4 puan toplayabildi.

Grup’ta geride kalan 3 haftada sadece 1 puan alabilen yeşil beyazlılar, ligin 6.haftasında sahasında konuk edeceği Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’u yenerek, yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Zorlu Siverek Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönerek moral depolayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Şehit Kamil Belediyespor karşısında tek düşünce galibiyet.

“PUAN KAYIPLARINI TELAFİ EDECEĞİZ”

Takımın orta saha oyuncusu Yusuf Çelik, grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 4 puan topladıklarını anımsatarak, “İyi bir ekibiz, iyi çalışıyoruz ancak şansız puan kayıpları yaşadık. Siverek Belediyespor deplasmanında 3 puanı kaçıran taraftık. Şimdi önümüzde Şehit Kamil Belediyespor karşılaşması var. Bu karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyoruz. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanıp, grupta yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.

Çelik, Şehit Kamil Belediyespor maçının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Geride kalan 3 haftada istediğimiz sonuçları alamadık. O nedenle Şehit Kamil Belediyespor karşılaşması bizim adımıza büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmayı kazanıp, önümüze daha iyi bakmak istiyoruz. Alacağımız bu galibiyetle birlikte seri galibiyet yakalayarak, puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz” diye konuştu.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Şehit Kamil Belediyespor, 29 Ekim Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek.

Yeşil beyazlılar için büyük önem taşıyan karşılaşmayı Samsun Bölgesi’nden Bölgesel Hakem Teksen Eker yönetecek. Eker’in yardımcılıklarını Metin Yalçın ile Mehmet Şenkaya yapacak. Karşılaşmada Soner Kara ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Hep kelli felli adamlar biraz genclestirin be kardesim alt yapiyi alt yapidaki takimlari
    0
    0
    Yanıtla